Ο Δημήτρης Κοπαράνης τα κατάφερε και πάλι να δημιουργήσει ακόμη ένα buzz γύρω από το υβριδικό γλυκό το οποίο έχει ξεσηκώσει θεούς και δαίμονες από την πρώτη μέρα της ‘’αποκαλύψής’’ του στον κόσμο των απανταχού γκουρμέδων, ‘’υποψιασμένων’’ του είδους, απλών καταναλωτών αλλά και εχθρών και άσχετων φωνακλάδων που το σταύρωσαν γιατί απλά ‘’ετσι’’.
Το #bougatsan όμως and against all odds, έκανε το πρώτο του co-branding με το ιστορικό ζαχαροπλαστείο Χατζηφωτίου της Θεσσαλονίκης και γεννήθηκε το πρώτο πουράκι-μπουγατσάν με κρέμα #bougatsan, ένα νέας γενίας hybrid desert. «Για το νέο αυτό προϊόν δώσαμε ό,τι καλύτερο έχουμε, μας είπε ο Γιώργος Χατζηφωτίου. Το αγαπημένο μας πουράκι σε αυτή τη νέα του εκδοχή με μία κρέμα #bougatsan θα είναι διαθέσιμο από τις 06.09.2014 μέχρι τις 06.01.2015. Θα είναι διαθέσιμο από όλα τα καταστήματα μας και στο Estrella.»
Τα υβριδκά πιάτα είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο χώρο του casual φαγητού σε όλο τον κόσμο τη στιγμή αυτή. Από τη ΝΥ και το cronut, το δημοφιλέστερο hybrid desert και τη μία από τις 25 σημαντικότερες εφευρέσεις του 2013 σύμφωνα με το περιοδικό TIME, στο duffin -ένα muffin από ζύμη doughnut, η βρετανική απάντηση στο cronut, #bougatsan είναι το πρώτο ελληνικό hybrid dessert, το πρώτο food viral και το πρώτο στον κόσμο hybrid που δίνει ένα νέο υβρίδιο.
Info:Τα ζαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου έχουν ιστορία έξι δεκαετιών στην παραγωγή σταθερής ποιότητας προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Με προσήλωση στην παράδοση παράγουμε γλυκά τα οποία έχουν αγαπηθεί από γενιές ολόκληρες.
Καταστήματα: Παύλου Μελά 37/24 km Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών/Χηλής 3, Καλαμαριά/Κομνηνών 3, Πανόραμα/Ποτίδαια, Χαλκιδική/Mediterranean Cosmos/ Ιπποκράτους 2, Ακαδημίας Αθήνα/Καναδά 71 , Ρόδος.
Estrella: World Street Food. Μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο λειτουργίας, συνεχίζει να σερβίρει ένα comfort & casualmenu, εμπνευσμένο από το παγκόσμιο street food και το πιο hyped all day breakfast & brunch.
Π. Μελά 48, τηλ 2310272045