ΓΕΥΣΗ

Thessaloniki Street Food Festival 2024: Ο απόλυτος προορισμός των foodies και των music lovers Thessaloniki Street Food Festival 2024: Ο απόλυτος προορισμός των foodies και των music lovers 

Thessaloniki Street Food Festival 2024: Ο απόλυτος προορισμός των foodies και των music lovers

Ναι, υπάρχει παράδεισος και σε περιμένει στη Θεσσαλονίκη από τις 30 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου. Το Thessaloniki Street Food…

11 months ago
Από ένα νεοκλασικό στη Μητροπόλεως, το Ergon Bakehouse Athens, αναδύεται μυρωδιά από ζυμάριΑπό ένα νεοκλασικό στη Μητροπόλεως, το Ergon Bakehouse Athens, αναδύεται μυρωδιά από ζυμάρι

Από ένα νεοκλασικό στη Μητροπόλεως, το Ergon Bakehouse Athens, αναδύεται μυρωδιά από ζυμάρι

Πίσω από τη νέα άφιξη στη γαστρονομική σκηνή της πόλης κρύβεται η ERGON που ήδη μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια…

12 months ago
Τα πιο ιδιαίτερα κοκτέιλ της άνοιξης έχουν γεύση O/PURISTΤα πιο ιδιαίτερα κοκτέιλ της άνοιξης έχουν γεύση O/PURIST

Τα πιο ιδιαίτερα κοκτέιλ της άνοιξης έχουν γεύση O/PURIST

Τα ζεστά ανοιξιάτικα βράδια είναι εδώ και η διάθεση για ποτό στα αγαπημένα μας μπαρ με την παρέα μας, ακόμα…

12 months ago
Στο Goldie της Χρύσας Γερακοπούλου για comfort food, μπίρα και συμπάθειαΣτο Goldie της Χρύσας Γερακοπούλου για comfort food, μπίρα και συμπάθεια

Στο Goldie της Χρύσας Γερακοπούλου για comfort food, μπίρα και συμπάθεια

Τα τελευταία χρόνια πιστεύω πως όταν τρως το φαγητό που σου μαγείρεψε κάποιος γεύεσαι την προσωπικότητά του. Αυτή μου η…

1 year ago
Μπακαλιάρος α λα ΠορτογαλικάΜπακαλιάρος α λα Πορτογαλικά

Μπακαλιάρος α λα Πορτογαλικά

Μπορεί εμείς να έχουμε τον μπακαλιάρο με τη σκορδαλιά ως έθιμο για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, στην Πορτογαλία όμως…

1 year ago
μ. artisan water: Στο Dine Athens, το καλό φαγητό δεν είναι το μόνο που πρωταγωνιστείμ. artisan water: Στο Dine Athens, το καλό φαγητό δεν είναι το μόνο που πρωταγωνιστεί

μ. artisan water: Στο Dine Athens, το καλό φαγητό δεν είναι το μόνο που πρωταγωνιστεί

Κάθε γαστρονομική εμπειρία που θέλουμε να απολαύσουμε βασίζεται στην αρμονία γεύσεων και υλικών για να είναι πραγματικά ξεχωριστή. Φαγητό και…

1 year ago
Ναυσικά Μουζακίτη, χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες bartenders;Ναυσικά Μουζακίτη, χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες bartenders;

Ναυσικά Μουζακίτη, χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες bartenders;

Έμπειρη ραδιοφωνική παραγωγός και εξειδικευμένη, τα τελευταία δέκα χρόνια, σε διαγωνισμούς cocktail στην Ελλάδα και την Ευρώπη, η Ναυσικά Μουζακίτη…

1 year ago
Το Ateno στην Αιόλου έχει λαχταριστά σάντουιτς, τοπικά προϊόντα για το σπίτι κι έναν μουσακά που σε κάνει να δακρύζειςΤο Ateno στην Αιόλου έχει λαχταριστά σάντουιτς, τοπικά προϊόντα για το σπίτι κι έναν μουσακά που σε κάνει να δακρύζεις

Το Ateno στην Αιόλου έχει λαχταριστά σάντουιτς, τοπικά προϊόντα για το σπίτι κι έναν μουσακά που σε κάνει να δακρύζεις

Στο μυαλό μου, μοιάζει σαν να μην έχει περάσει ούτε μία μέρα από τότε που οι αδερφοί Λιάκοι ετοίμαζαν το…

1 year ago
Τα Food Trends του 2024Τα Food Trends του 2024

Τα Food Trends του 2024

Υπάρχουν trends που έχουν ήδη ξεκινήσει από το 2023 ή ακόμα και ιδέες που δεν έχουν καν πραγματοποιηθεί. Υλικά, συνταγές,…

1 year ago
Η κομψότητα μιας συνάντησης με άρωμα φίνου ΑσύρτικουΗ κομψότητα μιας συνάντησης με άρωμα φίνου Ασύρτικου

Η κομψότητα μιας συνάντησης με άρωμα φίνου Ασύρτικου

«Πριν μπείτε μέσα πρέπει να ξέρετε αν έχετε κάνει κράτηση, αν όντως τρώτε θαλασσινά, ότι το μαγαζί δεν είναι restaurant…

1 year ago