ΓΕΥΣΗ

Στο Kinjo το προτιμούν “raw like sushi”

Το νέο ασιατικό entry σε έναν μίνιμαλ χώρο στην γειτονιά των Βριλησσίων επαναδιαπραγματεύεται τις ιαπωνικές γεύσεις με δημιουργικές πινελιές από τα χέρια του σεφ Νίκου Πολιτάκου, και φεύγοντας θα σας κάνει να πείτε "Arigato".

Το Κίτρον Νάξου Βαλληνδρά είναι το δικό μας Αιγαιοπελαγίτικο λιμοντσέλο

Το εκλεκτό απόσταγμα από φύλλα κιτριάς παρασκευάζεται στο Χαλκί της Νάξου με την ίδια συνταγή από το 1896.

Μήπως ήρθε η ώρα να πίνουμε στα ξενοδοχεία;

Το JuJu bar restaurant μόλις άνοιξε τις πόρτες του στο Divani Caravel και προσφέρει την οικειότητα του αγαπημένου σας μπαρ με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ενός χώρου που δεν ξέρεις ποιους θα συναντήσεις. Κι εξαιρετικό φαγητό (όχι μόνο) στην μπάρα...

Το πιο γλυκό τοπ 5 της χριστουγενιάτικης Θεσσαλονίκης

Μπήκαμε στην απολαυστική διαδικασία να ψάξουμε, να δοκιμάσουμε και να σας προτείνουμε.

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές το αξίζει ο φίλος και συνεργάτης σου

Κάποιες πρόχειρες σκέψεις που βγαίνουν μέσα από τα χρόνια στο γραφείο της Popaganda.

Βρήκαμε τους καλύτερους κουραμπιέδες και τα γευστικότερα μελομακάρονα της Αθήνας

Και όχι μόνο αυτά. Μια γλυκιά λίστα που σας λύνει τα χέρια για τις γιορτές που έρχονται.

Πίνεις χύμα τσίπουρο; Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρεις γι’ αυτό

Τσίπουρο ή τσιπουράκι, το αγαπημένο ποτό των Ελλήνων αναμετριέται με την παράδοσή του και απαιτεί την προσοχή σου. Τι συμβαίνει με το χύμα τσίπουρο και τι πρέπει να προσέξεις;

Πώς γίνεται ότι τρως στα TGI Fridays™ να είναι νόστιμο;

Δοκιμάσαμε τη νέα μπίρα IPA, τα νέα κοκτέιλ, τα καινούρια πιάτα και αναζητήσαμε την απάντηση στην ερώτηση του τίτλου.

Φαγητό και Ποτό στην Αθήνα: Έχουμε νέα από το Παγκράτι, το Μέγαρο Μουσικής και το Χαλάνδρι

Το Fuga έχει ετοιμάσει ένα κοσμοπολίτικο γαστρονομικό πρόγραμμα, το CHEFI Grill έχει τη σχάρα για πρωταγωνιστή, το ολοκαίνουριο Maraboo προσφέρει παγωτό από στραγγιστό γιαούρτι αλλά και vegan sorbet σοκολάτα.

Στην Κρήτη ταξιδάκι με “Το Μάννα” Τσατσαρωνάκη

Τα εμβληματικά κρητικά παξιμάδια, μια υπέροχη οικογένεια, ένα μοναδικό success story και ένα διήμερο στον Πλάτανο Κισσάμου με συνοδεία τις δημιουργίες του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Τρεις τύποι, μια φιλία που διαρκεί, ένα ποτήρι Cardhu και μια Popaganda

Τίποτα καλύτερο από τη φιλία που διαρκεί στο χρόνο, πόσο μάλλον αν αυτό συμβαίνει και στον εργασιακό σου χώρο.

Φαγητό και Ποτό στην Αθήνα: Τί καινούριο δοκιμάσαμε από το Κολωνάκι μέχρι το Χαϊδάρι!

Από ποτά με ιστορία στο εντυπωσιακό μπαρ του Zonars και τα πιο εκλεκτά steaks του κόσμου στο Magna Grecia Steak Bistro-Rotisserie μέχρι τη φρέσκια brunch πρόταση εκτός κέντρου, στο NoVeM.

Το Wine Station θα γίνει ο αγαπημένος «σταθμός» όσων αγαπούν να πίνουν καλό κρασί

Με πάνω από 150 ετικέτες και 25 αποκλειστικούς παραγωγούς, είναι σίγουρο πως θα σας κάνει μόνιμους θαμώνες του.

Φαγητό και ποτό στην Αθήνα: Τί καινούριο δοκιμάσαμε!

Τα Carnicero του Ν. Ψυχικού και της Κηφισιάς, το Meerkat Cocktail Safari στο Κουκάκι, το Beauty Killed The Beast του Κεραμεικού, το Yoleni’s του Κολωνακίου και το Spiti Cocktail Bar του Χαλανδρίου έχουν νέα σχετικά με το φαγητό και το ποτό στην πόλη.

Rock N’ Roll: Φάγαμε κάτω από τον διασημότερο πολυέλαιο της Αθήνας

O Χριστόφορος Πέσκιας ανέλαβε την κουζίνα και παρουσιάζει ένα μενού μεταξύ comfort foοd και ντελικάτων γαστρονομικών επιλογών.

Str.Eaters: Μπήκαμε στο πρώτο food court της Αθήνας λίγο πριν ανοίξει στην Πλατεία Καρύτση

Είναι ένα πρωτοποριακό concept για το κέντρο της Αθήνας εμπνευσμένο από τη Νέα Υόρκη και συνδυάζει γεύσεις που παντρεύουν Ασία, Αμερική, Μεξικό, Ιταλία, Γαλλία, Ελλάδα με 8 διαφορετικά food stations.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ταξιδεύει στο εξωτερικό και μαγεύει τους λάτρεις των αυθεντικών αποσταγμάτων

Το Ούζο Πλωμαρίου, το εθνικό ποτό της Ελλάδας με τη διεθνή καριέρα, βρέθηκε ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης premium προϊόντα στην μεγαλύτερη έκθεση που γίνεται ετησίως από την Tax Free World Association.

Ο Αυστραλός Orlando Marzo αναδείχθηκε καλύτερος bartender του κόσμου

O bartender του κορυφαίου cocktail bar Lûmé από τη Μελβούρνη κέρδισε την πρώτη θέση στον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό του mixology, WORLD CLASS Bartender of the Year.

Καλύτερο μπαρ του κόσμου το Dandelyan

Το επιδραστικό λονδρέζικο μπαρ κατέκτησε το βραβείο “World’s Best Bar 2018” που απένειμε το PERRIER - πολύ υψηλές επιδόσεις από τα Αθηναϊκά The Clumsies και Baba Au Rum.

To Mπλε Τρακτέρ πήρε μπροστά

Η νέα ετικέτα ερυθρού οίνου του κτήματος Κυρ-Γιάννη, ο τρύγος στη Νάουσα και το success story της ομαδικής δουλειάς.

Η Γεύση της Αθήνας: Οι σεφ του Taste of Athens φτιάχνουν τον γαστρονομικό χάρτη της πόλης

Το κορυφαίο γαστρονομικό φεστιβάλ του πλανήτη προσγειώνεται στην Αθήνα με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων σεφ. Λίγο πριν ξεκινήσουν το μαγείρεμα, τους ρωτήσαμε ποια είναι τα αγαπημένα τους μέρη για φαγητό στην Αθήνα.

Ο Λωτοφάγος στον πεζόδρομο της Ρόμβης μπορεί να μοιάζει με μπαρ, αλλά είναι το Νησί της Σαλάτας

Ο Νίκος Κωνσταντάτος δημιούργησε ένα μέρος που δεν συναντάμε συχνά στην Αθήνα, έναν προορισμό για ελαφρύ γεύμα με χορταστικές σαλάτες και κόκκινο κρασί με μυρωδικά.

Meat Lab: Η νέα «σάντουιτς φάμπρικα» του κέντρου φτιάχνει προσεγμένο «βρώμικο» με κρέας που καπνίζεται για ώρες

Συνδυάζοντας την τάση για ποιοτική κρεατοφαγία με εκείνη του street food, η νέα άφιξη για φαγητό στο χέρι βρίσκεται μια ανάσα από την Ακρόπολη και προσφέρει χορταστικές προτάσεις χωρίς υπερβολές.

Mockingbird’s: Ένα κοτσύφι φτιάχνει τη φωλιά του στο Χαλάνδρι

Signature cocktails και προσεγμένο finger food στο νέο all day μπαρ της οδού Σωκράτους.

Η μεγάλη Αθηναϊκή γιορτή του ρούμι και του ουίσκι

Δεκάδες ετικέτες ρούμι και ουίσκι για γευστική δοκιμή (κάποιες εκ των οποίων αρκετά σπάνιες), πούρα, premium σοκολάτες και δυο pop-up bar με καλεσμένους μερικούς από τους καλύτερους bartender του κόσμου, στο δεύτερο Athens Rum & Whisky Festival.

Dickie Dee: Η νέα στάση για γλυκό στην Αθήνα προσφέρει το πιο πρωτότυπο soft παγωτό

Με ανθόγαλο και φιστίκι Σικελίας, με γεύση τριαντάφυλλο, με vegan σοκολάτα, χειροποίητα κρουασάν και μαλλί της γριάς, ο νέος χώρος στην οδό Βουλής μοιάζει με παράδεισος φτιαγμένος από τις πιο νόστιμες γλυκές γεύσεις.

Mikònu beers: Οι νέοι μικροζυθοποιοί των Κυκλάδων ενώνουν την Ξάνθη με το Βέλγιο σ’ ένα μπουκάλι ανοιχτόχρωμης ξανθιάς

Οι Janos Bako και Άγγελος Φερούς απέκτησαν πείρα σε ζυθοποιεία της Σκωτίας, της Αργεντινής και της Ισπανίας, έχουν δημιουργήσει έξι ετικέτες με υλικά από διάφορα μέρη του κόσμου και επέλεξαν ως έδρα τους τη Μύκονο «για την τρέλα της».

To ΜΕΤΑΧΑ και το The Clumsies εξερεύνησαν τα ελληνικά νησιά

Ένα κλασικό ποτό, ένα από τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο, τρεις κορυφαίοι bartenders ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν την Ελλάδα μέσα από ποικίλα cocktails. Βρεθήκαμε στον τελευταίο σταθμό της περιπέτειας, την Πάρο, και μεταδίδουμε το κλίμα.

Ραντεβού στον Ήλιο: Ήμασταν όλοι εκεί

Το απόλυτο καλοκαιρινό MAD Secret ''Ραντεβού στον Ήλιο'' από το Ούζο Πλωμαρίου έγινε κι ήμασταν όλοι εκεί
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.