ΓΕΥΣΗ

Ο Marko Rossi στην POPTV

Ο Marko Rossi είναι σεφ στο Nixon Bar Restaurant και ιδρυτής του site maintanos.

12 years ago

Σλάλομ και σουβλάκια στη Λιβαδειά

Προφανώς, όταν ξεκίνησε να λειτουργεί σαν σουβλατζίδικο θα είχε άλλο όνομα από αυτό που έχει τα τελευταία χρόνια γιατί ο…

12 years ago

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αγαπάει τα απλά φαγητά

Πως κι αποφασίσατε να ανοίξετε ένα μαγαζί που κάνει μόνο delivery στο σπίτι ή take away; Εξηγήστε μας βάσει ποιας…

12 years ago

Η μεγάλη μέρα του Περού

Η περουβιανή κουζίνα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς γαστρονομικής κοινότητας: διάσημοι σεφ όπως ο Καταλανός εφευρέτης της μοριακής γαστρονομίας…

12 years ago

“Με συγκινεί να δοκιμάσω μια ντομάτα και να έχει γεύση όπως παλιά”

Πώς έκανες την έρευνα σου, όσον αφορά στις σωστές πρώτες ύλες, για το μενού του «Belle Amie»; Έχω μεγαλώσει σε…

12 years ago

Η δυσκολία με τα pancakes

  Η Ελληνική γλώσσα γεννά. Είναι ζωντανή και εξελίσσεται. Και είναι μέσα σε κάθε γλώσσα, κάθε χώρας, είτε αυτούσια με…

12 years ago

Μια “Οινική Επανάσταση” στην Αθήνα

Ο Φλεβάρης κοντοζυγώνει και μαζί του και οι πρώτες γιορτές ελληνικού κρασιού της χρονιάς. Τη Δευτέρα 3/2, η έκθεση «ΒορΟινά»…

12 years ago

Comfort food VS Σκουμπρί με τζιν, σκόρδο και λαιμ

Εκτός από εσάς που είστε, είτε σούπερ άκτιβ άουτντορζ τύποι, είτε πολύ γλεντζέδες, υπάρχουμε και εμείς, που τον χειμώνα καταλήγουμε…

12 years ago

Στη “ζούγκλα” του Lacandona

  Για να βρούμε την Ηπίτου δύο χρόνια πριν, έπρεπε να ανοίξουμε τον χάρτη της πόλης. Πλέον, ο μυστικός πεζόδρομος…

12 years ago

Ο Κυρ Αρίστος με την Ψιψίνα του

Σε ένα χώρο με διακόσμηση που μοιάζει με αυλή -με τις γλάστρες του, τις μεγάλες τζαμαρίες με επιγραφές στην καθαρεύουσα,…

12 years ago