Ο Marko Rossi είναι σεφ στο Nixon Bar Restaurant και ιδρυτής του site maintanos.
Προφανώς, όταν ξεκίνησε να λειτουργεί σαν σουβλατζίδικο θα είχε άλλο όνομα από αυτό που έχει τα τελευταία χρόνια γιατί ο…
Πως κι αποφασίσατε να ανοίξετε ένα μαγαζί που κάνει μόνο delivery στο σπίτι ή take away; Εξηγήστε μας βάσει ποιας…
Η περουβιανή κουζίνα έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς γαστρονομικής κοινότητας: διάσημοι σεφ όπως ο Καταλανός εφευρέτης της μοριακής γαστρονομίας…
Πώς έκανες την έρευνα σου, όσον αφορά στις σωστές πρώτες ύλες, για το μενού του «Belle Amie»; Έχω μεγαλώσει σε…
Η Ελληνική γλώσσα γεννά. Είναι ζωντανή και εξελίσσεται. Και είναι μέσα σε κάθε γλώσσα, κάθε χώρας, είτε αυτούσια με…
Ο Φλεβάρης κοντοζυγώνει και μαζί του και οι πρώτες γιορτές ελληνικού κρασιού της χρονιάς. Τη Δευτέρα 3/2, η έκθεση «ΒορΟινά»…
Εκτός από εσάς που είστε, είτε σούπερ άκτιβ άουτντορζ τύποι, είτε πολύ γλεντζέδες, υπάρχουμε και εμείς, που τον χειμώνα καταλήγουμε…
Για να βρούμε την Ηπίτου δύο χρόνια πριν, έπρεπε να ανοίξουμε τον χάρτη της πόλης. Πλέον, ο μυστικός πεζόδρομος…
Σε ένα χώρο με διακόσμηση που μοιάζει με αυλή -με τις γλάστρες του, τις μεγάλες τζαμαρίες με επιγραφές στην καθαρεύουσα,…