ΓΕΥΣΗ

Μια παρέα αποφάσισε από τα λόγια να περάσει στο «Έργον»

Το Έργον είναι μια επιχείρηση που ξεκίνησε με διαφορετικό σκεπτικό πριν 10 χρόνια και εξελισσόμενη, κατάφερε το 2011 να εγκαινιάσει…

12 years ago

Οι Σεϋχέλλες είναι το καλύτερο νέο μεζεδοπωλείο του Κέντρου

  Απέναντι από την πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο, υπήρχε το παλιό καφενείο του κυρ Γιάννη, οι Μπαχάμες, όπου σέρβιρε ακόμα…

12 years ago

Πού τρώνε οι Αθηναίοι

Λυδία Παπαϊωάννου- Διευθύντρια Cosmopolitan- Public Speaker Στον Ιορδάνη στην Πεντέλη είναι το καλύτερο σουβλάκι του κόσμου, ειλικρινά. Έχει διάφορες ταμπελες…

12 years ago

Top 5: Τα καλύτερα λουκουματζίδικα

LUΚUMAΔΕΣ Άνοιξε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και έχει συγκεντρώσει πολύ κόσμο σε σημείο που μερικές φορές οι ουρές είναι αρκετά…

12 years ago

Ο Βασίλης Καλλίδης αγαπάει την Αθήνα

  Προσφάτως κυκλοφόρησε το καινούριο σου βιβλίο Άθενς Σπεσιάλ, μια καταγραφή των πιο αγαπημένων σου μαγαζιών στην Αθήνα. Τι σε…

12 years ago

Αυτός είναι ο εφευρέτης του “μπουγατσάν”

    Μπήκα στην κουζίνα επαγγελματικά το 2011. Μέχρι τότε η σχέση μου με τη μαγειρική ήταν καθαρά ερασιτεχνική. Το…

12 years ago

Ο σεφ στον αέρα Σπύρος Παγιατάκης

Μπαίνοντας στο σπίτι του ο Σπύρος Παγιατάκης μας υποδέχθηκε με cupcakes σοκολάτας με rasberry frosting. Τα είχε ετοιμάσει για τον…

12 years ago

Αυτό είναι το καλύτερο ελληνικό γαστρονομικό blog

    Πείτε μου κάποια πράγματα για εσάς.  Έχω δουλέψει ατέλειωτες ώρες για πολλά χρόνια στα περιοδικά, έχω ζήσει στο…

12 years ago