Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΣΚΑΝΕΡ

Πύρινη κόλαση στο Μπαγκλαντές

Φονική πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε έναν πύργο 22 ορόφων με επιχειρήσεις στην εμπορική περιοχή Μπανάνι της Ντάκα.
Φωτογραφίες: ΑΠΕ

EPA/MONIRUL ALAM

Συγκλονίζουν οι εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των εγκλωβισμένων, στο πολυώροφο κτίριο «FR Tower», που τυλίχτηκε στις φλόγες, στην εμπορική περιοχή Μπανάνι της Ντάκα.

Στον 22 ορόφων πύργο, ο οποίος στεγάζει γραφεία και εστιατόρια, ξέσπασε πυρκαγιά στον 7ο όροφο, με την αιτία να παραμένει προς τα παρόν άγνωστη. Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές του Μπανγκλαντές, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε τουλάχιστον 25, ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 73.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς και διάσωσης των παγιδευμένων μετείχαν ελικόπτερα, παράλληλα με 22 μονάδες της πυροσβεστικής, σε συνεργασία με τον στρατό, την πολεμική αεροπορία, το πολεμικό ναυτικό και την αστυνομία. Η πυρκαγιά τελικώς τέθηκε υπό έλεγχο.

Γύρω από το φλεγόμενο κτίριο, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, που χειροκροτούσε τους πυροσβέστες κάθε φορά που κατάφερναν να βγάλουν έξω από το κτίριο έναν άνθρωπο, ενώ πολλοί προσεύχονταν για τους εγκλωβισμένους συνανθρώπους τους.

Η τραγωδία στον «FR Tower», σημειώνεται ένα μήνα μετά από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία με αποθηκευμένα παράνομα χημικά προϊόντα στην παλιά πόλη της Ντάκα, όπου περίπου 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

POP TODAY
ΤΕΧΝΕΣ
LIFE
ΠΟΛΗ
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.