Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaPick 'n' Popa

NBA Finals: Με τον Βασιλιά του Λος Άντζελες ή με τους Σκληρούς του Μαιάμι; [podcast]

Πρώτοι τελικοί NBA για το μπασκετικό podcast των Δημήτρη Καραμάνη-Παναγιώτη Μένεγου που συζητάνε τα πάντα για τη μάχη Los Angeles Lakers-Miami Heat με εκλεκτούς καλεσμένους τον Άρη Τόλιο και τον Μήτσο Μαυράκη από το The Ball Hog.
Εικονογράφηση: Κατερίνα Καραλή
ΣΤΗΛΗ
author-thumb
Pick 'n' Popa
Το μπασκετικό podcast της Popaganda. Με τους Δημήτρη Καραμάνη και Παναγιώτη Μένεγο.

Πράγματα που (ίσως) δεν περιμένατε να ακούσετε σε ένα podcast πριν τους τελικούς του NBA, τους πρώτους όσο καιρό είναι ζωντανό το Pick ’n’ Popa: 

Το σλοβένικο αίμα του Άντονι Ράντολφ/ Ένα μικρό όνειρο με τον Ζοτς στον πάγκο των Clippers/ Η σχέση του θείου Ντένις του Καουάι Λέοναρντ με τον Λάμπρο Χούτο/ Αυτό που ενώνει τον Άλεξ Καρούζο, τον Μάρκους Σμαρτ και το GNTM/ Την τιτανομάχία Σλάβα Μεντβεντένκο-Ντάρκο Μίλιτσιτς στους τελικούς του 2004/ Το ηβικό τρίχωμα του Τζαμάλ Μάρει/ Το πιθανό ατύχημα του αδερφού Ρόντο στο κομμωτήριο/ Το Γόνατο της Κλερ, του Ερίκ Ρομέρ.

Όμως με καλεσμένους στο στούντιο The Cave, τους Άρη Τόλιο και Μήτσο Μαυράκη από το αγαπητό κι αγαπημένο The Ball Hog, τα πράγματα ήταν πιο αναμενόμενο ότι θα πάνε προς το Νότο κι από μια συνέντευξη του Γιάννη Μπουρούση σε καιρό απραξίας.

Φυσικά, μιλήσαμε και για τους τελικούς μεταξύ των Los Angeles Lakers – Miami Heat. 

Τα σημεία-κλειδιά, τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικές μονομαχίες και τα πιο ζουμερά beefs, τι μας έδειξαν τα δύο ματς της κανονικής περιόδου κι αν έχει νόημα να τα συνυπολογίζουμε σχεδόν ένα χρόνο μετά, ποιο είναι «το πιο βασικό meme που κυκλοφορεί για τους τελικούς», αν πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη ο Ραίλι στον Λεμπρόν (ή το αντίθετο) και τα πράγματα που βάζει στο στόμα του ο Ντιον Γουέιτερς. 

Enjoy και καλούς τελικούς!

Το The Ball Hog εκπέμπει κάθε Πέμπτη τα μεσάνυχτα στον Amagi Radio.
Όλες οι εκπομπές μαζί με πυρετώδεις «απόψεις για την σπυριάρα χωρις περιοριστικά συστήματα» στο theballhog.net  
Είναι στο Facebook… έχουν και Twitter

Ακολουθήστε το Pick ‘n’ Popa σε Spotify / Apple Podcasts / Google Podcasts για να ενημερώνεστε για κάθε καινούριο επεισόδιο (και να ακούτε τα προηγούμενα). 
Like/follow την Pick ‘n’ Popa σελίδα στο Facebook για καθημερινή κάλυψη … Έχουμε και Instagram, περάστε μια βόλτα.
To podcast ηχογραφήθηκε στο στούντιο The Cave. Με τη βοήθεια του Ekelon.
POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.