Μην το αρνείσαι! Κάποτε είχες την αφίσα του στο φίλο της ντουλάπας και του έδινες κρυφά, κλεφτά φιλιά, λίγο πριν ντυθείς το πρωί για να πας σχολείο. Ή ακόμα, αν έβρισκες μια φωτογραφία του σε κάποιο περιοδικό την πίεζες με πάθος πάνω στα χείλη σου. Είναι ο αγαπημένος σου διάσημος, ένα μακρινό όνειρο που όμως έχεις φανταστεί τόσες φορές να φιλάς! Εσύ με ποιον θα ήθελες να φιληθείς, ανάμεσα από πέντε γυναίκες και πέντε άντρες σούπερ σταρ;

Ποια δε ήθελε να δώσει ένα παθιασμένο φιλί στον πιο ερωτικό κακό της τελευταίας διετίας, Dr. Hannibal Lecter, στον τσαχπίνο Joseph Gordon Levitt, στον λατρεμένο του γυναικείου πληθυσμού Ryan Goslling, στον (για πάντα Donnie Darko) Jake Gyllenhall ή στον Chris – Thor – Hemsworht;

[yop_poll id=”181″]

Τόσα πολλά κορίτσια, τόσος λίγος χρόνος! Αυτή η πεντάδα όμως είναι εκλεκτή. Το ιερό τέρας Scarlett Johansson, η σαρωτική JLaw, το αγαπημένο μας Gossip Gilr, Blake Lively, η αθώα Emma Stone και η ερωτική Rachel McAdams είναι όλες κορίτσια για (πολύ) φίλημα!

[yop_poll id=”182″]

Ο διαγωνισμός του METAXA Honey Shot συνεχίζεται! Μπες στο kissyourhoney.com και δες όλα τα φιλιά που ανεβαίνουν από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εμπνεύσου και μοιράσου με το METAXA Honey Shot το κλικ μίας ιδιαίτερης στιγμής, ανεβάζοντας τη φωτογραφία σoυ στο Instagram με #kissyourhoney.

Metaxa PaPaei 0023

Πώς θα μπορούσε να είναι το ιδανικό κοκτέιλ της φύσης; Τo ΜΕΤΑΧΑ Honey Shot είναι προικισμένο με γλυκιά ψυχή και άγρια φαντασία. Απόλαυσέ το, όπως του αξίζει, σε παγωμένα σφηνάκια και αφέσου σε αργά, απολαυστικά φιλιά εξαιρετικής γεύσης. Και μην ξεχνάς : Now go out, be a bee and #kissyourhoney!