Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
21.08.2024

Ναυάγιο στη Σικελία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που χάνεται το ιστιοφόρο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή που το υπερπολυτελές ιστιοφόρο βυθίζεται στη Σικελία.
Ναυάγιο στη Σικελία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που χάνεται το ιστιοφόρο

Το βίντεο που ανέβασε η Dailymail, δείχνει το μήκους 56 μέτρων ιστιοφόρο Bayesian να βυθίζεται μέσα σε μόλις ένα λεπτό εν μέσω καταιγίδας που ξέσπασε στη Σικελία. 

Το αποκαλυπτικό βίντεο τραβήχτηκε από την κάμερα μιας βίλας που βρίσκεται κοντά στο σημείο που ναυάγησε το ιστιοφόρο

Ο καπετάνιος του πολυτελούς ιστιοφόρου που ναυάγησε κατά τη διάρκεια καταιγίδας στη Σικελία δήλωσε ότι αιφνιδιάστηκε από τον καιρό. Μιλώντας στον ιταλικό Τύπο, ο καπετάνιος του Bayesian δήλωσε την Τρίτη από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται: «Δεν το είδαμε να έρχεται».

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς και των υπόλοιπων αγνοουμένων από το ναυάγιο του γιοτ στο οποίο επέβαιναν συνεχίζονται. Το πολυτελές ιστιοφόρο, μήκους 56 μέτρων και υπό βρετανική σημαία, βυθίστηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 19 Αυγούστου, με 22 επιβαίνοντες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιταλικής ακτοφυλακής. 

Μεταξύ των αγνοουμένων, εκτός από τον Λιντς, βρίσκονται η 18χρονη κόρη του, Χάνα Λιντς, και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International, Τζόναθαν Μπλούμερ. Άλλοι αγνοούμενοι περιλαμβάνουν τον Κρις Μορβίλο, δικηγόρο στην Clifford Chance, και τη σύζυγό του, Νάδα. Η σύζυγος του Μάικ Λιντς, Άντζελα Μπακάρις, κατάφερε να διασωθεί. 

πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.