Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
30.01.2024

Απελευθερώθηκαν οι πρώτοι Ισραηλινοί όμηροι – Η Χαμάς άφησε νωρίτερα και 12 Ταϊλανδούς

Απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς οι πρώτοι Ισραηλινοί ομηροι και είναι καθοδόν προς τη Ράφα ενώ πριν από λίγο ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι απελευθερώθηκαν και 12 Ταϊλανδοί όμηροι.
Απελευθερώθηκαν οι πρώτοι Ισραηλινοί όμηροι – Η Χαμάς άφησε νωρίτερα και 12 Ταϊλανδούς

Η πρώτη ομάδα Ισραηλινών ομήρων, που θα αφεθούν ελεύθεροι από τη Χαμάς, βρίσκονται πλέον στα χέρια του προσωπικού της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού και μεταφέρονται με ασθενοφόρα προς την έξοδο από τη Λωρίδα της Γάζας μέσω του περάσματος της Ράφα, δήλωσε λίγο μετά τις 16:30 ένας Ισραηλινός αξιωματούχος.

Ισραηλινοί τηλεοπτικοί σταθμοί μεταδίδουν επίσης ότι οι Ισραηλινοί αιχμάλωτοι μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό στη Γάζα και κατευθύνονται προς το πέρασμα στην Αίγυπτο.

Οι όμηροι θα μεταφερθούν έπειτα στο Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την απελευθέρωση Παλαιστινίων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε ότι δώδεκα όμηροι απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς.

Η Αίγυπτος ετοιμάζεται να δεχθεί Ισραηλινούς ομήρους, ανακοίνωσε σήμερα η Κρατική Υπηρεσία Πληροφοριών της Αιγύπτου (SIS).

«Οι προσπάθειες διαμεσολάβησης της Αιγύπτου απέδωσαν και οδηγούν στην απελευθέρωση 12 Ταϊλανδών ομήρων και 13 Ισραηλινών, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, που κρατά η Χαμάς», ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της κυβέρνησης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.