Viva Mexico με ατελείωτα tacos στο Taco Fest Greece

Το Taco Fest Greece είναι η μεγαλύτερη καμπάνια που προωθεί τη μεξικάνικη γαστρονομία, τα tacos και όλες τις γεύσεις του Μεξικού. Στη φετινή της έκδοση, συμμετέχουν 21 εστιατόρια φτιάχνοντας τα καλύτερα tacos και πιάτα τους. 4 πόλεις, 7 μέρες και 21 αυθεντικά tacos!

Το Taco Fest Greece θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 7 Νοεμβρίου 2021, σε 21 επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο. Για να δείτε ολόκληρη τη λίστα, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Για τη συμμετοχή σας συνιστάται να κάνετε προεγγραφή στην επίσημη σελίδα της εκδήλωσης και να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας. Από 1 έως 7 Νοεμβρίου, τα συμμετέχοντα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα σετ “Special TACO” με σταθερή τιμή. Η χωρητικότητα, οι ώρες και η διαθεσιμότητα θα εξαρτηθούν από τα εστιατόρια. Γι’ αυτόν τον λόγο και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καλό θα είναι να καλέσετε ή να κάνετε κράτηση σε κάθε εστιατόριο που σκοπεύετε να επισκεφτείτε. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας Μεξικού και χορηγείται από: La Costeña, la Asociación de Mexicanos en Grecia, Los Mexikanos, Los Danzantes, Mezcal Alipús y Chiles y Maíz. 

Γίνετε #TacoFAN και μοιραστείτε την εμπειρία σας. Ακολουθήστε το Taco Fest Greece στα κοινωνικά δίκτυα της εκδήλωσης για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές: @TacoFestGreece

POPAGANDA