Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
14.09.2024

Ουκρανία: Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στο Σούμι

Οι ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν 24 από τα 26 drones που εξαπέλυσε η Ρωσία σε τέσσερις περιοχές.
Ουκρανία: Δύο νεκροί από ρωσική επίθεση στο Σούμι

Ρωσική επίθεση με κατευθυνόμενη βόμβα στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε έξι ακόμα, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, στη νότια ουκρανική περιφέρεια Σούμι, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η επίθεση προκάλεσε ζημιές σε κατοικίες και σε μια κλινική καθώς και διακοπή της ηλεκτροδότησης, δήλωσε η περιφερειακή στρατιωτική διοίκηση μέσω Telegram.

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 24 από τα 26 που εξαπέλυσε η Ρωσία κατά τη διάρκεια της νύχτας σε τέσσερις περιοχές, σύμφωνα με ανακοίνωση στην εφαρμογή Telegram.

Από την πτώση θραυσμάτων στη νότια περιφέρεια της Οδησσού τραυματίστηκε ένας άνθρωπος και προκλήθηκαν ζημιές σε 20 σπίτια και τέσσερα γκαράζ, σύμφωνα με τον περιφερειακό κυβερνήτη Όλεχ Κίπερ.

Θραύσματα από drone στη νότια περιφέρεια Μικολάιφ προκάλεσαν πυρκαγιά σε επιχείρηση τροφίμων, που κατασβέστηκε, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Βιτάλι Κιμ.

Η Σβιτλάνα Ονιτσούκ, περιφερειάρχης στο Ιβάνο-Φρανκίβσκ στη δυτική Ουκρανία, δήλωσε ότι οι αρχές προσπαθούν να διαχειριστούν τις επιπτώσεις που είχε η επίθεση, χωρίς ωστόσο να δίνει άλλες λεπτομέρειες εκτός του να επισημαίνει ότι δεν υπήρξαν τραυματίες.

Το ουκρανικό υπουργείο Ενέργειας δήλωσε ότι η Ρωσία επιτέθηκε σε ενεργειακές υποδομές σε έξι περιφέρειες κατά την προηγούμενη ημέρα και προκάλεσε ζημιές σε βιομηχανικές υποδομές στην περιφέρεια Ιβάνο-Φρανκίβσκ.

Ο κυβερνήτης της κεντρικής περιφέρειας Χμελνίτσκι δεν ανέφερε ζημιές μετά την επίθεση.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.