Οι The Bakers στο 7ο TEDx Athens, με “Αφετηρία” το ψωμί!
Το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου από το κέντρο της Αθήνας όπου φιλοξενήθηκε το 7ο TEDxAthens ταξιδέψαμε από διαφορετικά σημεία εκκίνησης – αφετηρίας, στο σήμερα!
Οι The Bakers ως “Food Catalysts” της εκδήλωσης, είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε πολύτιμη γνώση σχετικά με την προέλευση των υλικών που επιλέγουμε για τα προϊόντα που δημιουργούμε.
Οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν μεταξύ άλλων προϊόντα όπως: μπάρα με φυστικοβούτυρο Χαϊτογλου και μαύρη σοκολάτα 60% Κολομβίας του οίκου Casa Luker, μπισκότο με χαρούπι Κρήτης και σοκολάτα Κολομβίας, μπισκότο με κανέλα Τουρκίας ενώ ενημερώθηκαν σχετικά με την προέλευση των εκλεκτών υλικών που χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας.
Με πάθος για την αρτοποιία και γνώση στην επιλογή εξαιρετικών υλικών που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση χρόνων, οι The Bakers επιδιώκουμε να προσφέρουμε μοναδικές γεύσεις, ικανοποιώντας τους πελάτες μας, κάθε μέρα.