Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.05.2022

«Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;» – Έδωσαν κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη [ΒΙΝΤΕΟ]

Έξω φρενών η Ματίνα Παγώνη με τους παρουσιαστές της εκπομπής.
«Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω;» – Έδωσαν κόλλυβα στην Ματίνα Παγώνη [ΒΙΝΤΕΟ]

Η παρουσιαστρία της πρωινής εκπομπής του MEGA, Ανθή Βούλγαρη επέλεξε να καλωσορίσει τη Ματίνα Παγώνη προσφέροντάς της… κόλλυβα με την καλεσμένη να αντιδρά και να γίνεται έξαλλη, καθώς όπως η ίδια είπε, είναι προληπτική.

«Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες» είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη χαρακτηρίζοντάς τα superfood.

«Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κυρία Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα» αντέδρασε η Ματίνα Παγώνη με την δημοσιογράφο ωστόσο να μην πτοείται και να αντιδρά λέγοντας στην καλεσμένη της ότι δε μπορεί να την προσβάλλει και να μη δεχθεί τα κόλλυβα.

«Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;» αντέδρασε και πάλι δείχνοντας τον εκνευρισμό της η Ματίνα Παγώνη.

Τελικά η Ανθή Βούλγαρη απομακρύνθηκε με τα κόλλυβα, η Ματίνα Παγώνη παρέμεινε στο στούντιο, ωστόσο πέταξε το σακουλάκι με το κέρασμα.

#Κουλισταν
Άρχισαν να μοιράζουν κόλλυβα ζωντανα στον αέρα.
Οι άνθρωποι τα έχουν χαμένα.
Τρολαρουν τη χώρα
Κάνουν πλάκα με όσα ζουμε με τους νεκροθάφτες
Η Ανθή Βούλγαρη προσέφερε στην Παγώνη που φώναζε: «Θα σηκωθώ να φύγω» pic.twitter.com/xWRj5xcGbO

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.