Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
09.08.2022

Θύμιος Μπουγάς: Δεν ήξερε ότι τον ψάχνανε – Κάθε βράδυ έβγαινε στον Πύργο

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου, αφού εντοπίστηκε στον Πύργο.
Θύμιος Μπουγάς: Δεν ήξερε ότι τον ψάχνανε – Κάθε βράδυ έβγαινε στον Πύργο

Ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς ύστερα από 1,5 μήνα που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του, εντοπίστηκε στον Πύργο. Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στις Αρχές ότι δεν ήξερε ότι τον ψάχνανε και ότι έβγαινε κανονικά βόλτες στην πόλη αλλά από ότι φαίνεται δεν τον είχε καταλάβει κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 39χρονος φαίνεται να επιβεβαίωσε αυτό που πίστευαν οι Αρχές στον Πύργο από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής του, ότι ο ίδιος δεν ήξερε ότι αναζητείτο και ότι είχε αλλάξει σπίτι, επειδή αυτό που έμενε είχε γίνει στόχος της επίθεσης με βεγγαλικά. 

Εκτιμάται ότι ο Θύμιος βρήκε στη συνέχεια ένα άλλο εγκαταλελειμμένο σπίτι και κυκλοφορούσε κανονικά στην πόλη. Όμως, επειδή φοβόταν λόγω του bullying και των επιθέσεων που είχε υποστεί, καθώς ακόμα και οι γείτονες δεν είχαν αντιληφθεί πως βρισκόταν κάποιος εκεί.

Πώς εντοπίστηκε

Ο Θύμιος Μπουγάς εντοπίστηκε στον Πύργο χθες Σάββατο δίνοντας αίσιο τέλος στις έρευνες. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Θύμιος έψαχνε στα σκουπίδια, όπως έκανε και το προηγούμενο διάστημα, και τελικά τις προηγούμενες ημέρες τον αντιλήφθηκε ένας πολίτης και ενημέρωσε τις Αρχές για να οργανώσουν επιχείρηση από την Ασφάλεια Πύργου, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που μπήκαν στο σπίτι, τον αιφνιδίασαν καθώς κοιμόταν και πανικοβλήθηκε, καθώς είχε από το παρελθόν μια φοβία με την Αστυνομία.

Μετά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο και την κατάθεσή του, σήμερα ίσως επιστρέψει στο χώρο που διέμενε – καθώς είχε τεθεί σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης από την Αστυνομία.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας τον επισκέφθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου η αδερφή του, που διαμένει στον Πύργο, και ο γαμπρός του.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.