Τι χρειαζόμαστε:
1 κιλό μοσχαράκι, λίγο ελαιόλαδο, 1 κουτί ντοματοπελτέ, 1 κρεμμύδι, 1 ποτηράκι κρασί, 1 ξύλο κανέλας, 3 γαρύφαλα, αλάτι και πιπέρι.
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες. Παίρνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί. Μετά βάζουμε το μοσχαράκι κομμένο σε μικρά κομμάτια (κύβους) και το αφήνουμε να πάρει χρώμα απ’ όλες τις μεριές. Έπειτα σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε νερό, μέχρι να σκεπάσει το μοσχαράκι, ρίχνουμε την ντομάτα και τα υπόλοιπα μπαχαρικά και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει για περίπου 1,5 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με ρύζι ή ζυμαρικά. Καλή Όρεξη!