Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.05.2022

Συγγνώμη ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το «νέοι και ωραίοι» στον βιασμό της 24χρονης [ΒΙΝΤΕΟ]

«Συγγνώμη» ζήτησε η τηλεοπτική παρουσιάστρια για την τουλάχιστον ατυχή φράση που είπε περί «νέων και ωραίων» αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, μετά τον σάλο που ξέσπασε στα social media.
Συγγνώμη ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το «νέοι και ωραίοι» στον βιασμό της 24χρονης [ΒΙΝΤΕΟ]

«Συγγνώμη» ζήτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τουλάχιστον ατυχή φράση που είπε περί «νέων και ωραίων» αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, μετά τον σάλο που ξέσπασε στα social media.

Η τηλεοπτική παρουσιάστρια έλαβε χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους οι οποίοι την κατηγορούσαν ότι καλύπτει και υπερασπίζεται εμμέσως τους θύτες και τοποθετήθηκε μέσα από το «Happy Day», επιχειρώντας να ανασκευάσει.

«Νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα 15 λεπτών. Νομίζω ότι με γνωρίζετε και ξέρετε τις απόψεις και τα πιστεύω μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι γυναίκα, μητέρα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να υπερασπίζομαι τα θύματα των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε γυναικοκτονίες, που έχουμε εκμετάλλευση γυναικών. Χθες, λοιπόν, σε μια γενική κουβέντα για τις εξελίξεις στην υπόθεση έκανα μια διαπίστωση για τη νοσηρότητα της εποχής, όπου νέοι άνθρωποι αντί να φλερτάρουν αντί να προσεγγίζουν μια γυναίκα όπως θα έπρεπε κάνουν αυτές τις απαράδεκτες πράξεις και φτάνουν σε τέτοια εγκλήματα».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.