Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
15.10.2024

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο «Παίδων Πεντέλης»

Οι εργαζόμενοι ζητούν να συνεχιστούν οι 24ωρες εφημερίες και λένε «όχι» στην υποβάθμιση του νοσοκομείου.
Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο «Παίδων Πεντέλης»

Με νέες κινητοποιήσεις απαντούν οι εργαζόμενοι του «Παίδων Πεντέλης» στην απόφαση της κυβέρνησης να μετατρέψει το νοσοκομείο, ένα από τα τέσσερα δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία της χώρας, σε εμβολιαστικό κέντρο.

Το προσωπικό ζητά από την πρώτη στιγμή να συνεχιστούν οι 24ωρες εφημερίες και λέει κάθετα «όχι» στην υποβάθμιση του νοσοκομείου.

Σήμερα το απόγευμα, στις 6.30 μ.μ, η συντονιστική Επιτροπή για Ανοιχτό Παίδων Πεντέλης και η συνέλευση Ιατρών-εργαζομένων καλούν έξω από το δημαρχείο Πεντέλης όπου θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σειρά έχει αύριο η πλατεία Συντάγματος, στις 12 μ.μ, με την κινηματοποίηση υπό τον τίτλο «Πολύμορφες δράσεις σε κάθε πόλη και γειτονιά και ένα κεντρικό μαζικό ραντεβού σε μια μέρα δράσης για την Υγεία και την Αξιοπρέπεια».

Ακολουθεί διαδήλωση στο υπουργείο Υγείας, στη 1 μ.μ., με πανελλαδική στάση εργασίας ( 12 μ.μ. – 3 μ.μ. ) από την ΠΟΕΔΗΝ και την ΑΔΕΔΥ.

Το μπαράζ διαμαρτυριών έρχεται μετά τη δυναμική κινητοποίηση της περασμένης Κυριακής, όταν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και των ΜΑΤ έκαναν την εμφάνισή τους στην Πεντέλη.

Προηγήθηκε η πρωτοφανής επίθεση του υπουργείου Υγείας, που προχώρησε σε αγωγή για πρόσφατη απεργία των εργαζομένων με αποτέλεσμα να κηρυχθεί παράνομη.

Πηγή

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.