Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.10.2024

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Βαρβαρέσου στη Νάουσα

«Έξι μήνες απλήρωτοι. Οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων είναι κομμένοι και ραμμένοι στα θέλω των βιομηχάνων» και «ο αγώνας για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και την πληρωμή μας αφορά την ζωή μας».
Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της Βαρβαρέσου στη Νάουσα

Τη συμπαράστασή τους στους απεργούς εργαζόμενους της «Ευρωπαϊκής Νηματουργίας Βαρβαρέσος ΑΕ» εξέφρασαν χθες στη Νάουσα αλληλέγγυοι με συγκέντρωση αλλά και συναυλία στην κεντρική πλατεία, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας με αιτήματα την πληρωμή των δεδουλευμένων 7 μηνών, την ανάκληση των εκδικητικών απολύσεων και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

«Έξι μήνες απλήρωτοι. Οι νόμοι όλων των κυβερνήσεων είναι κομμένοι και ραμμένοι στα θέλω των βιομηχάνων» και «ο αγώνας για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και την πληρωμή μας αφορά την ζωή μας» έγραφαν μεταξύ άλλων τα πανό των εργαζομένων. Αύριο αναμένεται να αποφασίσουν για τους τρόπους συνέχισης του αγώνα τους.

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την κινητοποίηση στην οποία μίλησαν ο πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Βαρβαρέσος, Παναγιώτης Κουτσουπιάς, ο απολυμένος εργαζόμενος, Βαλάντης Τσουβάρας, ο πρόεδρος ΕΚ Νάουσας, Σάκης Τσίτσης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργών – Ιματισμού – Δέρματος (ΟΕΚΙΔΕ), Γιάννης Καρανικόλας, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας Πέλλας, Δημήτρης Δήγκας, και ο Νίκος Θεοδωράκης από την Εκτελεστική Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.