Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.09.2024

Οι Oasis επανασυνδέονται και ανακοινώνουν την επερχόμενη περιοδεία τους

Τα αδέλφια Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ, ανακοίνωσαν ότι το θρυλικό συγκρότημά τους επανενώνεται και ότι ξεκινούν περιοδεία το 2025 στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Οι Oasis επανασυνδέονται και ανακοινώνουν την επερχόμενη περιοδεία τους

Oι Oasis, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στη βρετανική μουσική σκηνή, ανακοίνωσαν την πολυαναμενόμενη περιοδεία επανένωσής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί το επόμενο έτος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Μάντσεστερ το 1991 και υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά ροκ συγκροτήματα της δεκαετίας του ’90 πριν ο Νόελ Γκάλαχερ (Noel Gallagher) αποχωρήσει το 2009 μετά από έναν έντονο καυγά με τον αδελφό του Λίαμ, στα παρασκήνια του φεστιβάλ Rock en Seine στο Παρίσι.

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει 14 συναυλίες, τέσσερις στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου και επίσης τέσσερις στο Heaton Park του Μάντσεστερ ανάμεσα σε εμφανίσεις τους στο Κάρντιφ, Εδιμβούργο και Δουβλίνο.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τους θαυμαστές τους θα ανοίξει το Σάββατο 31 Αυγούστου.

«Αυτό είναι, συμβαίνει», έγραψαν οι επίσημοι λογαριασμοί του βρετανικού συγκροτήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου την Πέμπτη συμπληρώνονται 30 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτο άλμπουμ τους «Definitely Maybe». Aπό την πλευρά τους οι αδελφοί Γκάλαχερ δήλωσαν σύμφωνα με το Variety:

«Τα όπλα έχουν σωπάσει. Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί. Η μεγάλη αναμονή τελείωσε. Ελάτε να δείτε. Δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά».

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το συγκρότημα έχει σχέδια να περιοδεύσει και εκτός Ευρώπης τον επόμενο χρόνο.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.