Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
17.07.2024

Ο Seba Campos έρχεται για πρώτη φορά μαζί με την μπάντα του στην Αθήνα

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Gazarte Ground Stage.
Ο Seba Campos έρχεται για πρώτη φορά μαζί με την μπάντα του στην Αθήνα

Ο Seba Campos έρχεται στην Αθήνα, για πρώτη φορά μαζί με την μπάντα του, για μια μοναδική συναυλία το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Gazarte Ground Stage.

Ο αγαπημένος, και του ελληνικού κοινού, δημιουργός, παραγωγός, DJ και  συνθέτης είχε επισκεφτεί την χώρα μας για DJ sets αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα απολαύσουμε τις επιτυχίες του ζωντανά με μια παρέα εκλεκτών μουσικών θα τον συνοδεύσουν επί σκηνής.

Ο Seba Campos είναι μουσικός που κατάγεται από τη Χιλή, τα τελευταία χρόνια ζει στη κεντρική Ευρώπη και είναι ο συνδιοργανωτής των πάρτι Organica που περιοδεύουν από πόλη σε πόλη. Ανακατεύει περίτεχνα τις λατινοαμερικανικές ρίζες του με τις ηλεκτρονικές λούπες και δημιουργεί τον δικό του ήχο που αγαπήσαμε μέσα από τραγούδια όπως το Canto Al Sol” , το Hijos De La Tierra” , το Pandora” στο οποίο συνεργάστηκε με τη δική μας Μαρία Παπαγεωργίου αλλά και το Lluvia” με τον Gizmo Varillas. Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε το Los Halcones Remix” τη νέα του ηχογράφηση που βασίστηκε στο “Los Halcones” του Santiago Moraes. Ο Moraes άκουσε το ηχογράφημα του Campos και του «παραχώρησε» τα φωνητικά του, αφού βρήκε τη νέα ηχογράφηση εξαιρετική: ένας συνδυασμός electro house, latin beats, afro με την πρωτότυπη μελωδία της φωνής του Moraes να κρατάει το «στίγμα» της world κουλτούρας.

Βλέποντας τον Seba Campos στη σκηνή δε παρακολουθείς ένα απλό live –  ζεις ένα μοναδικό πάρτι όπου ανακατεύονται ήχοι και μελωδίες, εξωτικοί ρυθμοί και dance κουλτούρα, organic house και latin επιρροές, world και electronic beats.

Πληροφορίες:

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου

Gazarte Ground Stage

Βουτάδων 32-34, Γκάζι

www.gazarte.gr

Εισιτήρια:

Προπώληση €23

Πόρτα €25

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/music/seba-campos/

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.