Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
01.10.2022

Νάταλι Πόρτμαν: O Κρις Χέμσγουορθ δεν έφαγε κρέας πριν από το φιλί μας στην ταινία Thor, επειδή είμαι vegan

Η ηθοποιός απoκάλυψε ότι ο Κρις Χέμσγουορθ έκανε τα πάντα για να αποφύγει το κρέας την ημέρα που επρόκειτο να φιληθούν, για τις ανάγκες του σεναρίου της ταινίας Thor: Love and Thunder, από σεβασμό για τη vegan διατροφή της.
Νάταλι Πόρτμαν: O Κρις Χέμσγουορθ δεν έφαγε κρέας πριν από το φιλί μας στην ταινία Thor, επειδή είμαι vegan

Κατά την προώθηση της νέας ταινίας στο Capital FM (μέσω Uproxx) την Τρίτη, 12 Ιουλίου, η Πόρτμαν και η ηθοποιός Τέσα Τόμσον ρωτήθηκαν πώς ήταν ο Χέμσγουορθ στο πλατό.

«Είναι πολύ καλός», είπε ο Πόρτμαν. «Την ημέρα που είχαμε μια σκηνή φιλιού, δεν έφαγε κρέας εκείνο το πρωί επειδή είμαι vegan. Και τρώει κρέας σχεδόν κάθε μισή ώρα. Λοιπόν, ήταν τόσο ευγενικό».

Η Πόρτμαν πρόσθεσε ότι αυτό δεν έγινε κατόπιν αιτήματός της: «Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο θυμώνω ή με ενδιαφέρει, αλλά απλώς το σκέφτηκε ο ίδιος. Είναι απλά ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Η Τόμπσον συμφώνησε. «Δεν ήξερα καν ότι μπορούσε να μείνει χωρίς να φάει κρέας. Είναι σαν να τρώει βίσονες το πρωί. Είναι τόσο γλυκός», είπε.

Ο Χέμσγουορθ τρώει μια τεράστια γκάμα πρωτεϊνών για να κατακτήσει τον ρόλο του ως Νορβηγός θεός. Ο προπονητής του αποκάλυψε πρόσφατα ότι ο Αυστραλός ηθοποιός τρώει οκτώ γεύματα την ημέρα προκειμένου να διατηρήσει ένα επαρκές φορτίο θερμίδων για όλες τις προπονήσεις με βάρη.

H νέα ταινία της Marvel «Thor: Love and Thunder» έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 7 Ιουλίου, με κεντρικό ήρωα τον θεό του Κεραυνού, σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι αναζήτησης της εσωτερικής του γαλήνης.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.