Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.09.2024

Η Lana Del Rey παντρεύτηκε δίπλα σε βάλτους με αλιγάτορες [ΒΙΝΤΕΟ]

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους στο Des Allemandes της Λουιζιάνα, όπου ο «κροκοδειλάκιας» Jeremy Dufrene πραγματοποιεί τις δημοφιλείς ξεναγήσεις του σε βάλτους με αλιγάτορες. 
Η Lana Del Rey παντρεύτηκε δίπλα σε βάλτους με αλιγάτορες [ΒΙΝΤΕΟ]

Μόλις έναν μήνα μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, η Lana Del Rey παντρεύτηκε την Πέμπτη (26/9) με τον Jeremy Dufrene, του οποίου η δουλειά είναι να κάνει ξεναγήσεις με βάρκα σε βάλτους με αλιγάτορες. 

Σε φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσε η DailyMail, η 39χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να συνοδεύεται από τον πατέρα της, Robert Grant, κρατώντας μια ανθοδέσμη στο χέρι. Η αδερφή της Lana, Caroline Grant και ο αδερφός της Charlie Hill-Grant έδωσαν το παρών στην τελετή, ενώ παραμένει ασαφές εάν η μητέρα της Patricia Ann Hill ήταν παρούσα.

Η Lana έδειχνε λαμπερή με το λευκό νυφικό της, ενώ είχε τα μαλλιά της ήταν φορμαρισμένα σε μια σγουρή αλογοουρά που έπεφτε στον έναν ώμο. 

Αυτός είναι ο πρώτος γάμος της Lana Del Rey και ο δεύτερος του Dufrene. Η τραγουδίστρια γνώρισε για πρώτη φορά τον πατέρα δύο παιδιών το 2019, προτού εντοπιστεί να κρατιέται χέρι-χέρι μαζί του στις 25 Αυγούστου στη Μεγάλη Βρετανία.

@dailymail EXCLUSIVE: Lana Del Rey is officially a married woman as she tied the knot with gator tour guide Jeremy Dufrene on Thursday — just one month after their romance was revealed. 🎥 BACKGRID #breaking #lanadelrey #jeremydufrene #louisiana ♬ original sound – ‍r7ptor
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.