Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
20.01.2022

Prodefen Plus® είναι εδώ για να θωρακίσει το ανοσοποιητικό σας

Δεκέμβριος. Ο πιο εορταστικός μήνας του χρόνου. Ο μήνας που θα αποχαιρετήσουμε την παλιά χρονιά και θα υποδεχτούμε τη νέα, με νέους στόχους και νέα ξεκινήματα. Και πάνω από όλα ευχόμαστε να έχουμε την υγεία μας.

Ερωτήματα που μας απασχολούν όλο τον χρόνο, τώρα γίνονται ζητούν άμεση λύση για να μην χαλάσει η Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Πως μπορούμε να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα; Τι χρειάζεται να κάνουμε για να προφυλάξουμε τον οργανισμό μας από την ιογενή διάρροια και την διάρροια των αντιβιοτικών;  Υπάρχει κάτι για την δυσκοιλιότητα και τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου; 

Το νέο Prodefen Plus® είναι η ασπίδα για την φυσιολογική λειτουργία του γαστρεντερικού μας συστήματος. Το Prodefen Plus® είναι συμπλήρωμα διατροφής με φρουκτοολιγοσακχαρίτες και 7 είδη ωφέλιμων βακτηρίων ίδιων ή παρόμοιων με αυτά που υπάρχουν φυσιολογικά στον οργανισμό. 

Tο Prodefen Plus® ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, προφυλάσσει από την ιογενή διάρροια και τη διάρροια των αντιβιοτικών, ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά από την δυσκοιλιότητα και τα συμπτώματα του συνδρόμου ευερέθιστου εντέρου και την διάρροια των ταξιδιωτών, σε παιδιά και ενήλικες κάθε ηλικίας. Ενώ ταυτόχρονα, ανακουφίζει από τους βρεφικούς κολικούς και την παιδική ατοπική δερματίτιδα. Τόσο απλά, ένα κουτί Prodefen Plus® για όλη την οικογένεια. 

 Το Prodefen Plus® παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία του πεπτικού σωλήνα καθώς:

  • Αναχαιτίζει την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων
  • Βοηθά στην πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών
  • Συμβάλλει στην παραγωγή λιπαρών οξέων βραχείας αλύσου και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Όλα τα στελέχη του Prodefen Plus® είναι ενκαψυλιωμένα και λυοφυλιωμένα. Κι έτσι προστατεύονται από την υψηλή οξύτητα του στομάχου και φθάνουν στο λεπτό έντερο χωρίς να έχει επηρεαστεί η αποτελεσματικότητα του. Το Prodefen plus® δεν χρειάζεται ψύξη, δεν έχει άρωμα και γεύση, μπορεί να καταναλωθεί από άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη και είναι ελεύθερο γλουτένης.

www.italfarmaco.gr

Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή. 

Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ: 93040/22-07-2019

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.