Δημιουργήθηκε σοκολάτα-αβοκάντο και έχει μεγάλη επιτυχία
Τα ζαχαροπλαστεία Compartes στο Λος Άντζελες συνδύασαν το αβοκάντο με τη σοκολάτα για πρώτη φορά. Οι εγκέφαλοι πίσω από την ιδέα προκάλεσαν επανάσταση στον κόσμο της σοκολάτας πέρυσι, φτιάχνοντας τις μπάρες σοκολάτας Rosé σε γεωμετρικά χειροποίητα σχέδια.
Αυτή τη φορά όμως με τη βοήθεια της εμμονής μας με ότι έχει να κάνει με το αβοκάντο δημιούργησαν την πρώτη σοκολάτα-αβοκάντο στο είδος της. Σε ανοιχτές πράσινες αποχρώσεις, είναι φτιαγμένη από λευκή σοκολάτα και αβοκάντο τα οποία η Compartes ισχυρίζεται πως είναι τοπικά καλλιεργημένα. Επιπλέον, λογικά θα είναι πιο υγιεινή από την κλασσική σοκολάτα έτσι; Μια δίαιτα με υγιή λίπη όπως αυτά που περιέχουν τα αβοκάντο είναι γεμάτη από οφέλη όπως: καθαρό και λαμπερό δέρμα και χαμηλά επίπεδα χοληστερόλης.
Έχοντας ξεκινήσει από τις αρχές του 70′, η εμμονή με αβοκάντο δεν φαίνεται να καταλαγιάζει κάποια στιγμή σύντομα και η τελευταία αυτή εφεύρεση είναι μόνο η αρχή σε μία σειρά δημιουργιών με αβοκάντο. Έχουμε ήδη δει τα avocando spread, μπύρα και τα πέντε πιάτα με κύριο θέμα το αβοκάντο. Χωρίς καμία αμφιβολία έχει ξεπεράσει κάθε είδους συστατικών.