Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
19.04.2021

Play Energy: Παίξε & Μάθε για την κυκλική οικονομία

Το μέλλον του πλανήτη δεν είναι παιχνίδι αλλά το παιχνίδι μπορεί να σου μάθει πολλά για το μέλλον του πλανήτη.

Το Play Energy είναι ένα πρωτότυπο, ψηφιακό εκπαιδευτικό παιχνίδι στο οποίο μπορείς να διαγωνιστείς, να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου και τις δεξιότητές σου, να μάθεις περισσότερα για έννοιες που μας απασχολούν ολοένα και περισσότερο όπως η κυκλική οικονομία και η βιώσιμη ανάπτυξη και να διεκδικήσεις σημαντικά δώρα όπως συμμετοχή στο μεγαλύτερο φεστιβάλ Καινοτομίας στην Ιταλία και δωροεπιταγές από την Αmazon αξίας 1000 ευρώ για εσένα και κάθε μέλος της ομάδας σου. 

Στο play energy αναλαμβάνεις να φέρεις εις πέρας μαζί με την ομάδα σου σημαντικές αποστολές για να προστατεύσεις το περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζεις με την παρέα σου, βελτιώνεις τη στάση σου και τις καθημερινές σου πρακτικές και μεταφέρεις το μήνυμα για βιώσιμο πλανήτη!

Η δράση αφορά παιδιά και εφήβους, από 7 έως 18 ετών με προσαρμοσμένο περιεχόμενο για κάθε ηλικιακή κατηγορία και ενήλικες επικεφαλής ομάδων.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ 

Εάν είσαι ενήλικος, γονιός – εκπαιδευτικός – φροντιστής σχηματίζεις ομάδες δύο ατόμων σε μια από τις τρεις διαθέσιμες ηλικιακές κατηγορίες. Στη συνέχεια, μπαίνεις στο site PLAYENERGY συμπληρώνεις μία απλή τη φόρμα συμμετοχής και ξεκινάς το ταξίδι της ομάδας σου στο παιχνίδι. Διαμορφώνεις το παιχνίδι ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο της ομάδας, συγκεντρώνοντας βαθμούς κάθε φορά που ολοκληρώνετε μία αποστολή.

Εάν είσαι μαθητής συζητάς για το παιχνίδι με τους φίλους σου, σχηματίζεις την ομάδα σου στην ηλικιακή κατηγορία που ανήκεις και στη συνέχεια …πείθεις έναν ενήλικο να αναλάβει ρόλο επικεφαλής της ομάδας και να κάνει την εγγραφή!   

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ 

Μία ολοκληρωμένη βιωματική εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία που δημιουργείται από ευρηματικά challenges τα οποία θα αντιμετωπίσεις με πλήθος καινοτόμων ψηφιακών και συμβατικών εργαλείων. Θα αναπτύξεις σημαντικές δεξιότητες όπως η ομαδικότητα, η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων αλλά και η κατανόηση της κυκλικής οικονομίας και θα εξελιχθείς ως υπεύθυνος πολίτης που συμμετέχει ενεργά στην παγκόσμια προσπάθεια για προστασία του κοινού περιβαλλοντικού αγαθού.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ 

Μπορείς να κάνεις αίτηση συμμετοχής μέχρι το Σάββατο 7 Νοεμβρίου. Έχεις ακόμα χρόνο να ολοκληρώσεις τη συμμετοχή σου διεκδικώντας μοναδικά δώρα. Η συμμετοχή σου είναι εντελώς δωρεάν. Το play energy είναι μία πρωτοποριακή ενέργεια εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας από την  ΕΝEL Green Power (EGP)  με στόχο την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα θέματα της βιωσιμότητας του περιβάλλοντος.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.