Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
30.09.2023

Η πίτσα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος

Για όσους επιθυμούν να χάσουν λίγα κιλά, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη είδηση που ακούτε αυτήν την εβδομάδα.
Η πίτσα μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις βάρος

Αποδεικνύεται πως η πίτσα μπορεί στ’αλήθεια να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος· ακόμη και αυτή με το μείγμα τυριών και την διπλή στρώση πεπερόνι.

Πριν να την βάλουμε όλοι στο καθημερινό πρόγραμμα διατροφής μας, πρέπει να ακούσουμε και τα κακά νέα: βοηθάει, όταν γίνεται με μέτρο.

Σύμφωνα με το Men’s Health, μία πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι μετά από δύο εβδομάδες δίαιτα, οι άνθρωποι που είχαν την δυνατότητα να υποκύψουν στον πειρασμό μία ημέρα της εβδομάδας είχαν περισσότερες πιθανότητες να ακολουθήσουν την διατροφή τους σε μακροπρόθεσμη βάση.

Η ομορφιά της μίας ημέρας που μπορείς να «κλέψεις» είναι ότι σου επιτρέπεται να φας οτιδήποτε λαχταράει το στομάχι σου, οπότε δεν είναι μόνο η πίτσα που μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητές σου να χάσεις βάρος.

Η συντάκτρια της μελέτης Ρίτα Κοέλο ντο Βάλε, είπε στο Men’s Health: «Το κλειδί είναι να σχεδιάζουμε και να προγραμματίζουμε μία συγκεκριμένη ημέρα για το σπάσιμο του κανόνα. Αυτό συμβαίνει επειδή το να υποκύπτεις σε μία λιγούρα της στιγμής μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι πέταξες την δίαιτα στον αέρα -και ίσως να την εγκαταλείψεις εντελώς.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι την επιλεγμένη ημέρα μας μπορούμε να επαναστατούμε τρώγοντας επτά πίτσες για πρωινό. Αλλά σημαίνει ότι μπορείς να φας μία. Ή δύο. Βασικά, ας κρατηθούμε στη μία.

Πηγή: Independent

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.