Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
06.09.2024

Περισσότεροι από 300 άνδρες επιτέθηκαν σεξουαλικά σε κοπέλα που τραβούσε Tik Tok στο Πακιστάν [ΒΙΝΤΕΟ]

Σύμφωνα με τον Guardian, η σοκαριστική επίθεση που καταγράφηκε και έδειχνε ένα πλήθος να επιτίθεται και να παρενοχλεί τη γυναίκα αφορά τουλάχιστον 300 έως 400 άγνωστους άνδρες.
Περισσότεροι από 300 άνδρες επιτέθηκαν σεξουαλικά σε κοπέλα που τραβούσε Tik Tok στο Πακιστάν [ΒΙΝΤΕΟ]

«Το πλήθος με τραβούσε από παντού, τόσο βίαια που τα ρούχα μου σκίστηκαν. Με πέταξαν στον αέρα. Μου επιτέθηκαν βάναυσα», δήλωσε κοπέλα στην αστυνομία, όπως δημοσίευσε ο Guardian, η οποία βρισκόταν στο πάρκο Greater Iqbal της Λαχόρης και τραβούσε ένα βίντεο στο TikTok με φίλους, όταν ξαφνικά εμφανίζονται άνδρες να της επιτίθενται, χτυπώντας την και σκίζοντάς της τα ρούχα. 

Η κοπέλα δήλωσε επίσης ότι της πήραν προσωπικά της αντικείμενα, όπως τα χρήματα, το τηλέφωνο και τα σκουλαρίκια της, ενώ η αστυνομία του Πακιστάν ερευνά την υπόθεση.

Η επίθεση καταγράφηκε σε πολλά βίντεο τα οποία κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ενώ σύμφωνα με σχετική έκθεση για το περιστατικό που επικαλείται ο Guardian, η υπόθεση αφορά τουλάχιστον 300 έως 400 άγνωστους άνδρες. Ο υπουργός Πληροφοριών του Πακιστάν, Fawad Chaudhry, δήλωσε ότι γίνονται συλλήψεις. Ορισμένοι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί μέσω βίντεο από κάμερες ασφαλείας, αλλά και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, ενώ ακτιβιστές, πολιτικοί, διασημότητες, η Διεθνής Αμνηστία και άνθρωποι σε όλο το Πακιστάν εξέφρασαν την οργή τους για τη σοκαριστική επίθεση.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.