Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
10.05.2021

Ο Νικ Κέιβ δίνει στους θαυμαστές συμβουλές για την αντιμετώπιση της αυτοαμφισβήτησης

Με νέα επιστολή του.

Ο Νικ Κέιβ έδωσε συμβουλές στους θαυμαστές του σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της αυτοαμφισβήτησης σε μια νέα επιστολή στην ιστοσελίδα «Red Hand Files».

Απαντώντας σε επιστολή που έλαβε από θαυμαστή, ο οποίος τον ρωτά «εάν υπέφερε ποτέ από αυτοαμφισβήτηση», ο Αυστραλός τραγουδιστής, τραγουδοποιός τονίζει: «Η απάντηση είναι ναι, πολύ».

«Η αυτοαμφισβήτησή μου τείνει να εκδηλώνεται με ξαφνικές εξάρσεις ντροπής και συνήθως εμφανίζεται μαζί με απώλεια της παιχνιδιάρικης διάθεσης ή του χιούμορ – ή μάλλον, όταν αρχίζω να παίρνω τον εαυτό μου, και ακόμα περισσότερο τη ζωή, πολύ σοβαρά» αναφέρει ο Νικ Κέιβ.

«Φαίνεται να εμφανίζεται ως απάντηση – αντίδραση στη δική μου αίσθηση υπεροψίας. Η αυτοαμφισβήτηση είναι κοινή για όλους μας, υποψιάζομαι, και όσο άβολη και δυσάρεστη και αν είναι, σε ένα βαθμό μπορεί να είναι η πιο αληθινή δύναμη που μας προσδίδει ανθρώπινα χαρακτηριστικά, μας κρατά ταπεινούς, ευάλωτους, ανοιχτόμυαλους και συνδεδεμένους με τον κόσμο. Αλλά, φυσικά, πρέπει να παραμένουμε σε εγρήγορση και να μην αφήνουμε την αυτοαμφισβήτηση μας να γίνεται ψυχαναγκαστική – να μας φυλακίζει, να μας κλείνει και να μας κάνει ανίκανους να κινηθούμε προς τα εμπρός» τονίζει ο μουσικός, στιχουργός, συγγραφέας και τραγουδιστής των «Nick Cave and the Bad Seeds»

«Σε αυτές τις στιγμές, αξίζει να θυμόμαστε ότι ο κόσμος μπορεί να είναι αστείος -όσο μπορούμε- και να μην παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ σοβαρά» αναφέρει.

Ο Νικ Κέιβ στην ιστοσελίδα The Red Hand Files καλεί τους θαυμαστές του να υποβάλουν ερωτήσεις ή να καταθέσουν σχόλια, παρατηρήσεις ή εμπνεύσεις και τους απαντά με επιστολές.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.