Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
02.07.2022

Ο ιχθυολόγος Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος ανήγγειλε την αθώωση του από το δικαστήριο μέσω facebook

Είχε καταγγείλει την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ότι χρησιμοποιεί χημικές ουσίες επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον και η εταιρεία κατέθεσε αγωγή για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη.
Ο ιχθυολόγος Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος ανήγγειλε την αθώωση του από το δικαστήριο μέσω facebook

Αθώος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, ο ιχθυολόγος που κατηγόρησε την εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ  ότι χρησιμοποιούσε φορμόλη και σάπιες τροφές για τα ψάρια. Επιπλέον είχε καταγγείλει ότι οι εντατικές ιχθυοκαλλιέργειες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας προκαλούσαν σοβαρή περιβαλλοντική ζημιά.

Ο Στελακάτος που εργαζόταν στην ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ για 13 χρόνια ισχυρίζεται ότι απολύθηκε όταν εξέφρασε τη διαφωνία του σε σχέση με τις πρακτικές της εταιρείας.

Πριν από δύο χρόνια κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook, βίντεο με τις συνθήκες εκτροφής των ψαριών

Gepostet von Λοβερδος Στελακατος Χρηστος am Freitag, 29. Juni 2018

Μετά την απόλυσή του, η εταιρεία κατέθεσε αγωγή για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη, ζητώντας αποζημίωση 1.000.055 ευρώ, καθώς και τη φυλάκισή του για δύο χρόνια.

Για την αθώωσή του ενημέρωσε ο ίδιος με σχετική ανάρτηση στο Facebook. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Πριν απο λίγο αθωώθηκα. Από το Μονομελές Πλημ/κειο Ηγουμενίτσας μετά απο μήνυση του διευθυντή παραγωγικών μονάδων της Ανδρομέδας ιχθυοκαλλιέργειες. Αναλυτική ενημέρωση θα γίνει σε λίγες ώρες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινωνία».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.