Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
07.08.2024

Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι ο τύπος που μπορεί να πάει σε ένα εστιατόριο και να φάει μόνος του»

«Δεν συναρπάζομαι εύκολα, δεν δίνω σημασία τι λένε οι άλλοι» - «Θέλω να φτάσω στα 8.75». Οι νέες δηλώσεις του δύο φορές χρυσού Ολυμπιονίκη.
Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι ο τύπος που μπορεί να πάει σε ένα εστιατόριο και να φάει μόνος του»

ΟΜίλτος Τεντόγλου δεν είναι μόνο ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στο άλμα εις μήκος αλλά και ο γκουρού της ηρεμίας και της απόλυτης ψυχραιμίας. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του που λατρεύουν όλοι οι Έλληνες – και όχι μόνο – είναι το στιλ και οι δηλώσεις του. Πάντα πηγαίες και χωρίς κλισέ, αντικατοπτρίζουν απόλυτα τον χαρακτήρα του.

Ο Μίλτος Τεντόγλου με νέες δηλώσεις του στο SPORT24 δήλωσε ευχαριστημένος που κατάφερε να κάνει περήφανους τους Έλληνες ενώ στην ερώτηση πώς τα καταφέρνει και είναι πάντα τόσο τόσο cool, απάντησε: «Δεν συναρπάζομαι εύκολα, δεν ξέρω γιατί. Προσπαθώ να παραμείνω προσηλωμένος σε αυτό που κάνω, αλλά είμαι περήφανος για όσα πέτυχα σήμερα».

Και ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης συνέχισε λέγοντας:

«Δουλεύω σκληρά, είμαι επίμονος και έξυπνος γιατί ξέρω τι πρέπει να κάνω και πότε να το κάνω. Δεν υπάρχει μυστικό, απλώς είμαι καλός στην τεχνική. Εχω δουλέψει πολλά χρόνια, είμαι πλέον έμπειρος και αποφεύγω τα λάθη. Είμαι δυνατός χαρακτήρας, μένω μόνος πολλές φορές και δεν δίνω σημασία τι λένε οι άλλοι. Είμαι ο τύπος που μπορεί να πάει σε ένα εστιατόριο και να φάει μόνος».

Όσον αφορά στα σχέδιά του για το επόμενο βήμα ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε ότι θέλει να φτάσει τα 8.75.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.