Κέρδισε δυο συλλεκτικές vintage φιάλες τεκίλα Ocho!
Οι μέρες που η Αθήνα θα κινείται στους ρυθμούς του Athens Bar Show, πλησιάζουν, και οι νύχτες της 6ης και 7ης Νοεμβρίου θα είναι παραπάνω από ζωντανές στα bar της πόλης, με τα shaker να “παίρνουν φωτιά”, δοκιμάζοντας μοναδικά αποστάγματα και συνδυασμούς..
Σε αυτό το πλαίσιο ένας θρύλος της τεκίλας αλλά και ο συνεχιστής του, θα κάνουν μια μοναδική guest εμφάνιση στο Noel. Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου, μετά τις 21:30, ο Tomas Estes και ο γιός του Jesse θα βρίσκονται πίσω από την μπάρα του Noel, στο χώρο του Μπλε, όπου θα δημιουργήσουν cocktails με την τεκίλα Ocho και θα σας ξεναγήσουν στο κόσμο της Αγαύης.
Τι είναι αυτό που κάνει την Ocho τόσο ιδιαίτερη;
Η Ocho είναι η μοναδική “Single Estate” τεκίλα που κυκλοφορεί. Η φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία της, είναι ανάλογη με αυτή του κρασιού και βασίζεται στην επίδραση του μικροκλίματος στο τελικό γευστικό και αρωματικό αποτέλεσμα. Κάθε χρόνο, η συγκομιδή της πρώτης ύλης, της μπλε αγαύης γίνεται από ένα διαφορετικό κομμάτι γης, με αποτέλεσμα να αναδεικνύονται όσο δυνατόν περισσότερα αρώματα και επιρροές του περιβάλλοντος, σε κάθε ξεχωριστή και μοναδική έκφρασή της, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους θαυμαστές της και προσφέροντας την πολυπλοκότητα του χαρακτήρα της.
Ποιοι είναι όμως οι κύριοι που θα αναλάβουν την μπάρα του Noel στις 6/11;
Ο Tomas Estes, χαρακτηρίζεται ως ο παγκόσμιος guru της τεκίλας. Ιδιοκτήτης μπαρ και εστιατορίων τα τελευταία 39 χρόνια, του έχει αποδοθεί δύο φορές ο τίτλος του «Πρεσβευτής της Tequila στην Ευρώπη», από το Mexican National Tequila Chamber, ενώ έχει λάβει και βραβείο επιτεύγματος από το περιοδικό «Theme». Το 2008, ίδρυσε την Tequila Ocho, την πρώτη single-field Tequila. Την αγάπη του για την τεκίλα τη μετέδωσε και στον γιό του ο οποίο έχει αναλάβει ενεργό ρόλο συνεχιστή, με το ίδιο πάθος για την Αγαύη.
Ο Jesse Estes έχει δουλέψει πίσω από μεγάλες και διάσημες μπάρες όπως τα: The Lonsdale, Green & Red, All Star Lanes, Callooh Callay, The Luggage Room, και το 2013 χαρακτηρίστηκε από τη Huffigton Post ως ένας από τους καλύτερους Bartenders του Λονδίνου. Έχει στο ιστορικό του σειρά διακρίσεων σε διαγωνισμούς cocktail ενώ πλέον βρίσκεται στη θέση του κριτή σε σημαντικούς θεσμούς bartending.