Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
05.03.2021

Ιωάννα Μάνδρου: «Γονείς δεν είχαν τα παιδιά που βρίσκονταν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε» [ΒΙΝΤΕΟ]

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις της δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, την οποία πολλοί κατηγορούν για victim blaming.

«Κατά τη γνώμη πρέπει να τεθεί θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους. Γιατί δεν μπορεί ένα παιδί 14 ετών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα και ο πατέρας αν είναι σε κανενός παιδιού αλλονού ή αν είναι πουθενά αλλού», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή η δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ. 

«Τα παιδιά αυτα που βρισκόταν σε ένα σπίτι και ξενυχτάγανε και υφίσταντο αυτα που υφίσταντο, μάνα πατέρα δεν είχαν;» διερωτήθηκε η κ. Μάνδρου.

Στην επισήμανση του Δημήτρη Οικονόμου ότι «ήταν προσφυγόπουλα» η δημοσιογράφος είπε: «Αυτοί που έκαναν τις καταγγελίες δεν ήταν προσφυγόπουλα. Ήτανε παιδιά σε οικογένειες που κατά τη γνώμη μου τίθεται ένα θέμα ευθύνης των γονέων που πρέπει να ασκούν με επιμέλεια την επιμέλεια των παιδιών τους γιατί δεν μπορεί το παιδί 14 χρονών να κοιμάται έξω από το σπίτι και να μην ξέρει η μάνα κι ο πατέρας αν είναι σε κανενός αλλουνού παιδί το σπίτι ή αν είναι πουθενά αλλού». Όπως ήταν φυσικό, αυτές οι δηλώσεις ξεσήκωσαν σάλο στα social media, με τους χρήστες να την κατηγορούν για victim blaming. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.