Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
25.09.2021

Η Σοφία Μουτίδου δίνει τη δική της απολαυστική απάντηση στην Α. Λατινοπούλου [ΒΙΝΤΕΟ]

«Να αγιάσει το στόμα σου! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ανοίγεις τα social media και είναι όλες πανέμορφες, πανέξυπνες, υπεραδύνατες, ευτυχισμένες σε διάφορες τοποθεσίες, γυμνασμένες, καλά τα λες.»

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου έδωσε τη δική της απάντηση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου, έπειτα από τις αποκρουστικές, προκλητικές δηλώσεις της σχετικά με τα πρότυπα ομορφιάς, θίγοντας το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης της κάθε γυναίκας. “ΙΝΑΦ ΙΖ ΙΝΑΦ” γράφει στη λεζάντα του βίντεο, στο οποίο έχει πάρει αποσπάσματα από όσα ανέφερε η κ. Λατινοπούλου και της «απαντά»:

“Να αγιάσει το στόμα σου! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ανοίγεις τα social media και είναι όλες πανέμορφες, πανέξυπνες, υπεραδύνατες, ευτυχισμένες σε διάφορες τοποθεσίες, γυμνασμένες, καλά τα λες” συμπληρώνει η ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=UnS-4Uz6qLc

“Ως εδώ! Χρυσόστομη πες τα, ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικοι κώλοι, ψεύτικα βυζιά και εμείς οι αληθινές, ταπεινές γυναίκες να καθόμαστε σε μια γωνιά να κλαίμε. Ε όχι! Να σταματήσει αυτό το πράγμα” πρόσθεσε. Στα σημεία του βίντεο που η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρεται σε ραγάδες, κυτταρίτιδα, τριχοφυΐα, η ηθοποιός έβαλε δικές της φωτογραφίες με τα αντίστοιχα σημεία του σώματός της.

“Ξέρεις πόσο βοηθάει να αγαπήσεις το αξύριστο πόδι σου;” σημειώνει η Σοφία Μουτίδου.

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.