Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
23.03.2023

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν στη Death Disco

Οι Magenta Flaws στο πρώτο live της χρονιάς με νέες ενορχηστρώσεις αλλά και την πρώτη παρουσίαση κομματιών από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους.
Οι Magenta Flaws επιστρέφουν στη Death Disco

Οι Magenta Flaws επιστρέφουν στη Death Disco την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, για ένα ατμοσφαιρικό live με γνωστά tracks όπως το “ Cutting loose ” και το “ Squares are circles ”, αλλά και νέα κομμάτια από το επερχόμενο δεύτεροο άλμπουμ τους. Δύο χρόνια μετά την sold out παρουσίαση του debut album  «Corridor»  (2016) στον ίδιο χώρο και έχοντας ήδη στο ενεργητικό τους συμμετοχές σε μεγάλα εγχώρια φεστιβάλ, όπως αυτή στο Release Athens Festival μαζί με τους Thievery Corporation & τους UB40, οι Magenta Flaws ξεχωρίζουν για τα σκοτεινά και υπνωτικά live act, με επιρροές από ήχους trip hop / down tempo, electronica και alternative/progressive rock. Αυτή τη στιγμή ηχογραφούν το 2ο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2019.

Μαζί τους οι Holy Limbo, μία ηλεκτρονική μπάντα που δημιουργεί ηχοτοπία μετά- ψυχεδελικής rock, με επιρροές από downtempo trip hop, ambient και electronica. Η μουσική των Holy Limbo χαρακτηρίζεται από συμπαγείς μπασογραμμές και beat, minimal επαναλήψεις κιθάρας και synths, με χαρακτηριστικά κομμάτια τα “ D Song”  και
Pray for Change ” από το πρώτο τους EP « First Circle » (2015).

Παρασκευή 01.02.2019
Death Disco (Ωγύγου 16, Αθήνα)
Doors open: 20:30
Entrance: 5 €

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.