Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
30.10.2020

Η Χρυσή Αυγή επιδοκιμάζει την επίθεση κατά του Βασίλη Οικονόμου

«Θέρισε αυτά που έσπειρε», δήλωσε προκλητικά για τον κ. Οικονόμου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. «Είστε δολοφόνοι και τομάρια», απάντησε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης.

Την ικανοποίησή της για τη βίαιη επίθεση στο Βασίλη Οικονόμου εξέφρασε προκλητικά η  Χρυσή Αυγή στη Βουλή προκαλώντας για μια ακόμη φορά την αντίδραση των υπολοίπων κομμάτων.

Η Χρυσή Αυγή βρήκε την ευκαιρία να επικροτήσει για μία ακόμη φορά τη βία όταν ο πρόεδρος της επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων, Νίκος Μανιός, κάλεσε όλες τις πτέρυγες να καταδικάσουν την επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου παρουσία του βουλευτή. Ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς δήλωσε μεν ότι καταδικάζει αλλά στη συνέχεια ανέτρεψε ουσιαστικά τη θέση του δηλώνοντας προκλητικά ότι ο κ. Οικονόμου «θέρισε αυτά που έσπειρε» και τον χαρακτήρισε «γυρολόγο» και μέλος «συμμορίας».

Οι δηλώσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή προκάλεσαν την έντονη αντίδραση όλων των πτερύγων και κυρίως του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη, ο οποίος απάντησε στη Χρυσή Αυγή. «Είστε δολοφόνοι και τομάρια» είπε ο κ. Κατσώτης προς τον Χρήστο Παππά. Σημειώνεται ότι ο κ. Παππάς προέβη σε αντίστοιχες δηλώσεις υπεράσπισης της βίας και στην Ολομέλεια της Βουλής. 

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.