Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
18.07.2024

Ζάκυνθος: Μεγάλη πυρκαγιά στο χωριό Αγαλάς – Μαίνεται εκτός ελέγχου η φωτιά στην Κορινθία

Οι πυρκαγιές προς το παρόν δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές.
Ζάκυνθος: Μεγάλη πυρκαγιά στο χωριό Αγαλάς – Μαίνεται εκτός ελέγχου η φωτιά στην Κορινθία

Μεγάλη πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στο χωριό Αγαλάς στη Ζάκυνθο.

Η πυρκαγιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή, ωστόσο η έκταση της είναι πολύ μεγάλη και η κατεύθυνση που έχει είναι προς το χωριό Κερί.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 11 οχήματα, ενώ από αέρος έχουν κινητοποιηθεί ένα ελικόπτερο και πέντε αεροσκάφη.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στον Άγιο Βλάση

«Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στον ‘Αγιο Βλάση, στην περιοχή του Σοφικού», ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, επικαλούμενος την ενημέρωση που έχει από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που έχει από την Πυροσβεστική, «με τις ισχυρές εναέριες και επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης που επιχειρούν στο πύρινο μέτωπο, προσπαθούμε να “μαζέψουμε” τη φωτιά και υπάρχει η αισιοδοξία ότι τελικά ο στόχος θα επιτευχθεί».

Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «η φωτιά δεν απειλεί μέχρι τώρα κάποια κατοικημένη περιοχή, ούτε και την κατασκήνωση που λειτουργεί στην περιοχή του Σοφικού, αφού οι εγκαταστάσεις βρίσκονται μακριά από την φωτιά».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.