Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.09.2024

Όλγα Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον Στέφανο Κασσελάκη», σημείωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής.
Όλγα Γεροβασίλη: Δεν θα είμαι υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (23/9) πως δεν θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ενώ τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κύριο Κασσελάκη». «Δεν έχω σκεφτεί εάν θα δηλώσω στήριξη σε μία υποψηφιότητα, θα δούμε».

«Υπάρχει οργανωμένος στρατός δολοφονιάς χαρακτήρων, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον Στέφανο Κασσελάκη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κερδίσει ξανά, θα συστρατευθώ για αυτόν τον σκοπό. Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι ένας», προσέθεσε.

«Θέλουμε να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μία εναλλακτική για τη χώρα. Απευθύνεται από το δημοκρατικό Κέντρο έως την Αριστερά», επεσήμανε ακόμη η κυρία Γεροβασίλη, υποδηλώνοντας ότι παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο για συζήτηση με τη Νέα Αριστερά.

«Ως προσωπική μου επιθυμία, θα ήθελα μία μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δυνητικά με τον Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής», κατέληξε η κυρία Γεροβασίλη.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.