Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.09.2024

Νέα Φιλαδέλφεια: Πειθαρχική δίωξη κατά του Κροάτη δικηγόρου ζητά ο Βερβεσός

Είχε αποκαλέσει τους οπαδούς της ΑΕΚ «ανθρώπινα αποβράσματα».
Νέα Φιλαδέλφεια: Πειθαρχική δίωξη κατά του Κροάτη δικηγόρου ζητά ο Βερβεσός

Να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του Κρόατη δικηγόρου για τις δηλώσεις του αναφορικά με τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΠΑΕ ΑΕΚ, που έπεσε νεκρός από τηνδολοφονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς, ζητάει ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Δημήτρης Βερβεσός, από τον πρόεδρο τoυ Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων της Ευρώπης (CCBE), Παναγιώτη Περάκη.

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο τoυ CCBE, o πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων επισημαίνει ότι «οι δηλώσεις Κροάτη δικηγόρου αναφορικά με τον θάνατο νεαρού φιλάθλου, θύματος τυφλής οπαδικής βίας απάδουν του δικηγορικού λειτουργήματος, ….εκφεύγουν τον υπερασπιστικού ρόλου του δικηγόρου, προσβάλλουν το δικηγορικό επάγγελμα, δικαιολογούν και ενθαρρύνουν την οπαδική βία».

Με την επιστολή του, ο κ. Βερβεσός ζητά από τον πρόεδρο της CCBE να απευθυνθεί στον ∆ικηγορικό Σύλλογο της Κροατίας «….προκειμένου να κινηθεί η σχετική πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του δικηγόρου…».

Οι προκλητικές αναρτήσεις

Υπενθυμίζεται ότι ο Κροάτης δικηγόρος Νταβορίν Κάρατσιτς, μιλώντας τόσο στο τοπικό μέσο Dnevno, όσο και με ανάρτηση του στα Social Media, υπερασπίστηκε τους οπαδούς που έφτασαν στο γήπεδο και πήραν μέρος στη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

«Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια. Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα. Ίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά. Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο», είπε μεταξύ άλλων ο Κάρατσιτς.

Σε άλλη ανάρτησή του, εξίσωσε την δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ με τον θάνατο μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

«Δεν αποκηρύσσω τα αδέρφια μου. Αν το δούμε από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα, ναρκομανείς-αριστεριστoί-αναρχικοί αποβράσματα, που για δεκαετίες μαχαίρωσαν άλλους με μαχαίρια, πετούσαν μολότοφ και ποδοπατούσαν στα κεφάλια.

Το να θρηνείς για τέτοιους είναι σαν να θρηνείς για τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που κάποτε έπεσαν πάνω στις Συριακές Τίγρεις ή τον Βάγκνερ στη Συρία. Ένα είναι βέβαιο, το γεγονός σίγουρα δεν έγινε όπως το αναφέρουν σήμερα τα ΜΜΕ, γιατί τα ΜΜΕ το αναφέρουν πάντα λανθασμένα»

 
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.