Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
13.09.2024

Η Hellenic Train «απολογείται» για το περιστατικό στη Λιβαδειά

Ευθύνες στο προσωπικό της απέδωσε η Hellenic Train για το περιστατικό που σημειώθηκε στη Λιβαδειά, όπου οι πόρτες τρένου έκλεισαν και έσερναν επιβάτιδα που δεν πρόλαβε να αποβιβαστεί.
Η Hellenic Train «απολογείται» για το περιστατικό στη Λιβαδειά

«Το προσωπικό μας δεν τήρησε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλούς επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών, καθώς και τον κώδικα συμπεριφοράς της εταιρείας μας», δηλώνει με ανακοίνωσή της η Hellenic Train για το περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στη Λιβαδειά, όπου οι πόρτες του τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι 38χρονη γυναίκα εγκλωβίστηκε στην πόρτα του τρένου καθώς αποβιβαζόταν, με συνέπεια να συρθεί για αρκετά μέτρα στο διάζωμα του σταθμού, πριν τελικά ο συρμός ακινητοποιηθεί. Η γυναίκα, ευτυχώς, δεν είχε σοβαρά τραύματα.

Οπως αναφέρει η εταιρεία «απολογούμαστε για το περιστατικό … και από την ενδελεχή εσωτερική έρευνα που διεξήχθη, με απογοήτευση διαπιστώσαμε ότι τόσο οι μηχανοδηγοί όσο και οι συνοδοί καμπίνας δεν συμμορφώθηκαν με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Θεωρούμε το συγκεκριμένο περιστατικό απαράδεκτο και, ως εκ τούτου, θα επιβάλουμε αυστηρές κυρώσεις στους εμπλεκόμενους, με στόχο να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη και λυπούμαστε ειλικρινά για το ατυχές αυτό περιστατικό».

Και καταλήγει η ανακοίνωση της Hellenic Train: «Δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε περαιτέρω την εκπαίδευση του προσωπικού μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι τέτοιες μεμονωμένες περιπτώσεις δεν θα επαναληφθούν. Στόχος μας παραμένει η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας».

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.