Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
05.12.2022

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν οι άνθρωποι παντρεύονται, η γυναίκα χάνει το επίθετό της»

Ο Λιούις Χάμιλτον αλλάζει το όνομά του. Θα προσθέσει και το επίθετο της μητέρας του.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν οι άνθρωποι παντρεύονται, η γυναίκα χάνει το επίθετό της»

Ο Λιούις Χάμιλτον αλλάζει το όνομά του, προκειμένου να προσθέσει σε αυτό και το επίθετο της μητέρας του, Κάρμεν. 

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε ότι θα προσθέσει στο όνομά του και το επίθετο Λαρμπαλέστιερ. Ο πατέρας του, Άντονι Χάμιλτον, και η μητέρα του χώρισαν όταν ο πρωταθλητής ήταν δύο ετών. 

«Είμαι πολύ υπερήφανος για το επίθετό μου, το Χάμιλτον», είπε αρχικά, μιλώντας ενόψει της νέας σεζόν της F1, που ξεκινά στο Μπαχρέιν το Σάββατο. «Ίσως κανένας σας να μην γνωρίζετε ότι το επίθετο της μητέρας μου είναι Λαρμπαλέστιερ και πρόκειται να το βάλω στο όνομά μου», συμπλήρωσε. 

«Δεν καταλαβαίνω πλήρως την όλη ιδέα ότι όταν οι άνθρωποι παντρεύονται η γυναίκα χάνει το όνομά της και θέλω πραγματικά το όνομα της μητέρας μου να συνεχίσει, μαζί με το όνομα Χάμιλτον», εξήγησε ο Χάμιλτον. 

Όταν ρωτήθηκε πότε περιμένει να γίνει η αλλαγή, απάντησε: «Ελπίζω σύντομα. Το δουλεύουμε». Η μητέρα του είχε συνοδέψει τον οδηγό της Mercedes στο κάστρο Ουίνδσορ τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Χάμιλτον χρίστηκε ιππότης. 

Στη νέα σεζόν, ο 37χρονος Βρετανός θα επιδιώξει την κατάκτηση του όγδοου παγκόσμιου τίτλου, που έχασε από τον Μαξ Φερστάπεν στο Άμπου Ντάμπι το 2021, στον τελευταίο γύρο, του τελευταίου αγώνα. 

Η νίκη δεν είναι το παν, δήλωσε ο Χάμιλτον. «Κάποιες φορές, όταν χάνεις, στην πραγματικότητα κερδίζεις και εξελίσσεσαι. Η συμβουλή μου είναι “Μην φοβάστε την αποτυχία”», συμπλήρωσε. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2022 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.