Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.05.2023

Δε βρέθηκαν ακόμη στοιχεία σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τον Γιακουμάκη

Ο θείος και ο πατέρας του ενός Κρητικού βρίσκονται αυτό το διάστημα στα Ιωάννινα.
Δε βρέθηκαν ακόμη στοιχεία σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε για τον Γιακουμάκη

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος εξαφανίστηκε από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων πριν από περίπου ένα μήνα. Το πρωί έγινε έρευνα σε τμήμα του βυθού της λίμνης, από δύο δύτες με τον απαραίτητο εξοπλισμό, ωστόσο, τα νερά της Παμφώτιδας ήταν θολά και η ορατότητα των ανδρών ήταν περιορισμένη. Πάραυτα δε βρέθηκε κάποιο στοιχείο με τη σχετική υπόθεση.

Στην πόλη των Ιωαννίνων βρίσκονται και συγγενείς του φοιτητή, οι οποίοι δηλώνουν πως η δική τους προσωπική έρευνα δε θα σταματήσει εάν δε βρεθούν στοιχεία. Ο θείος του Βαγγέλη έκανε έκληση στα μέσα ενημέρωσης να μη δημοσιεύουν πράγματα τα οποία απέχουν πολύ από την πραγματικότητα γιατί όπως ο ίδιος δήλωσε «αναστατώνουν την οικογένεια», και συμπλήρωσε «το ζητούμενο είναι να βρεθεί το παιδί καθώς όσο περνούν οι μέρες η κατάσταση γίνεται δυσκολότερη». 

Στη συνέχεια, στα Ιωάννινα βρίσκεται και ο πατέρας ενός Κρητικού σπουδαστή, καθώς δημοσιεύτηκε φωτογραφία του σε ιστότοπο με προσβλητικό τίτλο,και ο ίδιος πήγε στην εισαγγελία Ιωαννίνων και είπε σε δημοσιογράφους: «Πήγα στην εισαγγελία, γιατί το παιδί το δικό μου δεν φταίει πουθενά. Είναι αθώο, ήταν φίλοι με τον Βαγγέλη και τον έχουν εμπλέξει χρησιμοποιώντας φωτογραφία του, που είναι αναρτημένη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το παιδί μου είναι ψυχολογικά πιεσμένο, γιατί θεωρεί ότι το στοχοποίησαν άδικα. Κάποιοι είναι ανθρωποφάγοι. Τον κόσμο που γραφεί σχόλια, τον συγχωρώ, γιατί δεν γνωρίζει. Συμμερίζομαι τους γονείς και την οικογένεια του Βαγγέλη. Έχουν τον πόνο τους».

Πηγή: in.gr

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.