Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
27.01.2023

Το “Snap – Athens Queer Comedy Club” επιστρέφει στο Red Jaspe για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Το Snap - Athens Queer Comedy Club, μετά από μία σειρά sold out παραστάσεων, επιστρέφει στη σκηνή του Red Jasper για τέσσερις παραστάσεις, κάθε Σάββατο του Οκτωβρίου.
Το “Snap – Athens Queer Comedy Club” επιστρέφει στο Red Jaspe για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων

Μετά από μια σειρά sold out παραστάσεων, το Snap – Athens Queer Comedy Club επιστρέφει στη σκηνή του Red Jasper Cabaret Theatre για 4 μόνο παραστάσεις! 

Περισσότεροι από 5 καλλιτέχνες θα εναλλάσσονται κάθε Σάββατο σε μια παράσταση με Stand Up Comedy, Drag Show, Τραγούδι, Spoken Word, Καμπαρέ και όχι μόνο

Το αγαπημένο Variety Show της πόλης επιστρέφει και κάθε παράσταση είναι διαφορετική από την προηγούμενη!

Για πρώτη φορά, το Snap προσκαλεί στα decks του Red Jasper μερικά από τα πιο hot ονόματα της αθηναϊκής μουσικής σκηνής να ντύσουν μουσικά τις παραστάσεις του και στο τέλος κάθε παράστασης θα ακολουθεί πάρτι!

Το Snap – Athens Queer Comedy Club είναι το πρώτο και μοναδικό Queer Comedy Club της πόλης. Οι παραστάσεις που οργανώνει το Snap είναι ένα μείγμα Stand Up Comedy, Cabaret και LGBT+ Party. Περισσότεροι από 20 καλλιτέχνες αποτελούν τον πυρήνα του Snap, ενώ καλεσμένοι του είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής κωμικής σκηνής.

Συμμετέχουν

Χριστίνα Βούλγαρη, Λευτέρης Κουλώνης, Kangela Tromokratisch, Λάλα Κωλωπή, Τάσος Αντωνίου, Μελίνα Κόλλια, Furasu Yoru, Αγγελική Γρηγοροπούλου, Κύνθια Βουκουβαλίδου, Δήμητρα Θωμά, Alex Snazz, Ίαν Π. Κόμης, Ειρήνη Ξυγκάκη, Παναγιώτης Τσουκάτος, Δημήτρης Ψαράκος, Lucumaki, Ρούλη, Μαίρη Λογοθέτη, Ανέστης, Ντέμη Τρουφάκου και πολλοί άλλοι.

Σάββατο 8, 15, 22 & 29 Οκτωβρίου

Ώρα: 21:30

Εισιτήρια: 12 ευρώ

Για προπώληση εισιτηρίων πατήστε εδώ

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.