Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.05.2023

Δείτε το νέο music video της Soannefair για το κομμάτι “Hot Fog” από το debut album της Herero

Μετά το “Two Moons” και την εξερεύνηση νέων ουράνιων σωμάτων, η Ελληνίδα futurepop παραγωγός και τραγουδίστρια, γυρίζει πίσω στη γη για να τη βρει υπερθερμασμένη και με εμφανείς πάνω της τις επιδράσεις του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Δείτε το νέο music video της Soannefair για το κομμάτι “Hot Fog” από το debut album της Herero

“HOT FOG” 

SONG AND VISUALISER OUT NOW

Επιστροφή στον πλανήτη γη για την Soannefair με το “Hot Fog”, το τρίτο music video από την ενότητα “Herero”, όπως είναι ο τίτλος του ντεμπούτου άλμπουμ της.

Μετά το “Two Moons” και την εξερεύνηση νέων ουράνιων σωμάτων, η Ελληνίδα futurepop παραγωγός και τραγουδίστρια, γυρίζει πίσω στη γη για να τη βρει υπερθερμασμένη και με εμφανείς πάνω της τις επιδράσεις του φαινομένου του θερμοκηπίου. Ακόμα και έτσι όμως, παραμένει ένα ασφαλές καταφύγιο για τα πλάσματα που την κατοικούν, ένας παράδεισος ικανός να εμπνεύσει τους στίχους του κομματιού “Baby you’re so hot” – Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Στο “Hot Fog” παρελθόν και μέλλον συναντιούνται. Futurepop διανθισμένη με ρετρό, 70s στοιχεία που αποσκοπούν να σε σηκώσουν από το κάθισμά σου και να σε κάνουν να ιδρώσεις χορεύοντας. Σέξυ αλλά ταυτόχρονα χιουμοριστικό, το “Hot Fog” φιλοδοξεί να μεταδώσει ένα σημαντικό περιβαλλοντικό μήνυμα, χωρίς κανένα διδακτισμό, αντιθέτως, με διάθεση παιγνιώδη.

Μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία σεξουαλικότητα, καθώς ο στίχος “I wanna put my hands all over you” εκφέρεται από τα χείλη μιας θηλυκότητας, το “Hot Fog” αποτελεί ταυτόχρονα μια υπενθύμιση της non-binary σεξουαλικότητας του σύμπαντος.

https://www.youtube.com/watch?v=k3ITKc0FO0c

Το music video του κομματιού, γυρισμένο από τον Δημήτρη Δαλακλή (@astygraph), «παίζει» ακόμα περισσότερο  με τις κοινωνικές στρεβλώσεις και  διαστρεβλώσεις του κόσμου μας. Έναν κόσμο στον οποίο, οι μουσικοί καλούνται να είναι ταυτόχρονα χορευτές, fashion icons, influencers, beauty experts, social media personas – ειδικά όταν αυτοπροσδιορίζονται ως θηλυκότητες. Έναν κόσμο στον οποίο η αναδυόμενη κουλτούρα του hustling απαιτεί από όλους μας να εναλλάσσουμε ρόλους με ταχύτητα φωτός. Πολλές φορές πρέπει να δει κανείς την μεγαλύτερη εικόνα για να καταλάβει ότι αυτό δεν είναι παρά ένας ρόλος, αλλά αυτή παραμένει απαρατήρητη καθώς τα φανταχτερά ρούχα κλέβουν την προσοχή μας.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στην φύση, η Soannefair με το ντεμπούτο album της “Herero” συνεχίζει να εξερευνά τις συνδέσεις ανάμεσα στην πνευματικότητα, την τεχνολογία, το μυστικισμό, την φύση και τα ανθρώπινα ένστικτα, μέσα από παλλόμενες, καινοτόμες συνθέσεις.

Όλες οι φωτογραφίες είναι του Πάνου Κέφαλου. 
https://www.instagram.com/panos_kefalos/

Η μίξη και το mastering έγιναν από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στο Fabrika Studio.
https://www.fabrikamusic.gr/


Follow / Listen > SOaNNEFaIR

Official Site
Spotify
Apple
Bandcamp
Nutty Wombat Bandcamp

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2023 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.