Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
28.07.2021

Η νέα κόμικ ιστορία του Άντονι Μπουρντέν θα λέγεται «Get Jiro: Αίμα και Σούσι»

Ο Άντονι Μπουρντέν ξαναζωντανεύει τον Jiro με ένα πρίκουελ και μια αφίσα που σοκάρει.

Ο κόσμος των ρεστοράν μπορεί να είναι αδίστακτος, ειδικά στο μαγειρικό κόσμο του Get Jiro. Αν προσβάλλετε ένα σεφ, είναι πολύ πιθανό να σας κόψουν το λαιμό. Το 2012, οι συγγραφείς  Άντονι Μπουρντέν (ναι, αυτός ο Άντονι Μπουρντέν, ο διάσημος πανκ σεφ και ζηλευτός ταξιδευτής) και Τζόελ Ρόουζ, μαζί με τον καλλιτέχνη Λάγκντον Φος, κυκλοφόρησαν ένα ειρωινικό graphic novel στo οποίo παρακολουθούμε τις περιπέτειες ενός στωικού πολεμιστή σούσι-σεφ με το όνομα Jiro. Η ιστορία με τον ομώνυμο τίτλο Get Jiro εκδόθηκε από την Vertigo. To κόμικ είναι μια μίξη του «Τοπ Σέφ» και  του «Οι πολεμιστές», εμπλουτισμένο με μαγειρική σοφία κι έναν υπεριώδη πόλεμο μεταξύ αντίπαλων συμμοριών μαγειρικής στο Λος Άντζελες. Μάλλον απροσδόκητα, σημείωσε μεγάλη επιτυχία!

Και τώρα, ο Jiro και ο ακραίος κόσμος του, επιστρέφουν. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η Vertigo έπεισε τους Μπουρντέν και Ρόουζ για να γράψουν τοπρίκουελ , Get Jiro: Αίμα και Σούσι. Eικονογραφημένο από τον καλλιτέχνη Ale Garza θα λάμβάνει χώρα στο Τόκιο, χρόνια πριν τα γεγονότα του πρώτου βιβλίου στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή, το Αίμα και Σούσι μας αφηγείται την ιστορία για το πως οι δύο κόσμοι του Jiro συγκρούστηκαν όταν εκείνος δούλευε για τη συμμορία του πατέρα του αλλά τη νύχτα ακολουθούσε την αγάπη του για τη μαγειρική ώστε να γίνει σεφ.

Γιατί όμως να επιστρέψουν στο πολεμικό- μαγειρικό είδος; Σε μια δήλωσή του ο Μπουρντέν είπε ότι οι διηγήσεις του Jiro είναι ημιτελείς, «Από που ήρθε  αυτός ο υπεριώδης ήρωας σούσι σεφ που συναντήσαμε στο προηγούμενο βιβλίο; Τι και αν είχαν ανατραφεί σε μια οικογένεια που η δολοφονία είναι μια αποδεκτή τακτική και το ότι φτιάχνουν το καλύτερο σούσι στον πλανήτη είναι ένα ντροπιαστικό μυστικό;» προσθέτει ο Μπουρντέν. « Ήθελα να πιάσω την ιστορία από την αρχή, στην Ιαπωνία, και να ενδώσω στους δικούς μου ενθουσιασμούς τόσο για το μέρος όσο και για τα πολλά κλασικά είδη ταινιών που έχουν φτιαχτεί εκεί. Αυτό είναι διασκεδαστικό για μένα».

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2021 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.