Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
NEWS
02.12.2020

Αυτό είναι το πιο αγαπησιάρικο βίντεο που μπορείτε να βρείτε σήμερα στο ίντερνετ

Θέμος Αναστασιάδης και Ηλίας Κασιδιάρης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Καρδούλες παντού!

Ήταν η σειρά του Θέμου Αναστασιάδη να περάσει σήμερα από την Εξεταστική της Βουλής, παρότι είχε προσπαθήσει να το αποφύγει στέλνοντας ακόμα και τη λίστα της φραμκευτικής του αγωγής που δεν του επέτρεπε να δώσει το παρών. Ο εκδότης του Πρώτου Θέματος κατέθεσε τα για θαλασσοδάνεια και παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη για τις υποθέσεις που αφορούν τον ίδιο και την εφημερίδα κι εκκρεμούν.

https://youtu.be/LcAU4LGA7Js

Όταν ήρθε η σειρά του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής να του απευθύνει ερωτήσεις, όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο, τον έψεξε για ελλειπή προβολή του κόμματός του από την κυριακάτικη εφημερίδα. Ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος, με τον εκδότη να υπόσχεται ότι θα αποκαταστήσει -αν όντως συνέβη- την αδικία, μιλώντας σε κλίμα αξιζήλευτης αβρότητας και υψηλού επιπέδου πολιτικού πολιτισμού…

Θ. Αναστασιάδης: Εγώ δεν ξέρω τι, κ. Κασιδιάρη, μου λέτε για βίντεο φωτογραφίες και τους τίτλους. Αν σας αδικήσαμε, συγγνώμη, να το κατεβάσουμε…

Ηλ. Κασιδιάρης: Ποιος σας τα έδινε τα στοιχεία της δικογραφίας; Πώς διέρρευσαν; Γιατί μας καταστρέψατε;

Θ. Αναστασιάδης: Θέλω να σας καθησυχάσω, έχετε 10%… Δεν κάναμε τίποτα παράνομο…

Ηλ. Κασιδιάρης: Μα, είπατε ότι για νομικούς λόγους δεν δημοσιεύσατε τη μαγνητοφωνημένη συνομιλία του Μπαλτάκου…

Θ. Αναστασιάδης: Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο. Έχουμε κατηγορηθεί ότι σας υποστηρίζουμε και εσείς λέτε ότι σας αδικούμε..

Ηλ. Κασιδιάρης: Όχι, δεν είπα κάτι τέτοιο.

Θ. Αναστασιάδης: Τα δάνεια θα τα εξοφλήσω. Ήδη σας είπα ότι έχουμε τους τόκους δύο ετών και έχουμε μειώσει το κεφάλαιο κατά 8,5 εκατ. ευρώ. Το πρόστιμο των 5 εκατ. ευρώ είναι ακόμα στη δικαιοσύνη.
Αυτά όλα είναι τρόποι πίεσης και απειλές για να μας ελέγξουν. Δεν έχω ακίνητη περιουσία ούτε εδώ ούτε στην Ελβετία ούτε αλλού. 
Οι προσωπικές εγγυήσεις είναι οι ισχυρότερες. Δίνεις τα πάντα όλα. Μπορεί να μας πάρουν τα χρήματα οι τράπεζες από το πρακτορείο. Μπορούν να κατάσχουν τα χρήματα που παίρνω από τον ΑΝΤ1 για τις εκπομπές μου.
Δεν ξέρω αν είναι επιβαρυντικό αλλά ήμουν όντως στην ΚΝΕ με τον Λοβέρδο κ.λπ. Ήταν η εποχή, κ. Κασιδιάρη.

Δεν είναι ιδέα σας, όντως ένας ροζ μονόκερως ίπταται αυτήν την στιγμή πάνω από την οθόνη σας…

πηγή διαλόγου: efsyn.gr

© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2020 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.