Το Curious Street  θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη συλλογή του σε φυσική υπόσταση για δυο μέρες! 

 Αρπάξτε την ευκαιρία και ελάτε να δείτε τα ρούχα και τα accessories από κοντά, να τα ακουμπήσετε, να τα μυρίσετε, να τα περιεργαστείτε και φυσικά να τα δοκιμάσετε! Η τέλεια αφορμή για να αγοράσετε δώρα για εσάς (κυρίως!) και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!    

Extra tip: Εν όψει των γιορτών θα βρείτε και το «Curious Box»! το gift box με άψογους συνδυασμούς επιλεγμένων αξεσουάρ που είναι διαθέσιμα στο e-shop, διαλεγμένους από την ομάδα του Curious Street

Λίγα λόγια για το Curious Street

Το Curious Street είναι ένας νέος διαδικτυακός προορισμός αφιερωμένος στις γυναίκες που βλέπουν το στυλ ως προσωπική έκφραση και διασκεδάζουν ‘φορώντας’ την προσωπικότητά τους καθημερινά. Αναζητά μοναδικές μάρκες ‎και φέρνει στις οθόνες σας εμπνευσμένες και δια χειρός επιμελημένες συλλογές. Στηρίζει με ενθουσιασμό νέα ταλέντα και ανεξάρτητα labels, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητα.

Η ηθική και η βιωσιμότητα στη βιομηχανία της μόδας απασχολεί έντονα τις δημιουργούς του που συμπεριλαμβάνουν ηθικά και βιώσιμα brands και προωθούν κλασικά κομμάτια και διαχρονικά σχέδια που θα εμπλουτίσουν τη ντουλάπα σας με διάρκεια. Στην σελίδα του curious street θα ανακαλύψετε μοναδικά και διαχρονικά δώρα για τους αγαπημένους σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και εσώρουχα.