Δε λένε άδικα ότι τα αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν ένα outfit. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως πρέπει να τα φοβόμαστε. Το αντίθετο μάλιστα.

Πρέπει να τα κάνουμε μέρος της καθημερινότητάς μας, να είναι αυτή η τελευταία πινελιά που βάζεις πάνω σου πριν πάρεις τα κλειδιά και βγεις έξω να κατακτήσεις την μέρα ή τον κόσμο. Κάπως έτσι, σαν μικροί κατακτητές δηλαδή, λειτουργούν και τα σκουλαρίκια που σχεδιάζει η Ναταλία Ντέφα στο εργαστήριό της στην Λάρισα.

Φτιαγμένα από πολυμερικό πηλό σε συνδιασμό με μεταλλικά στοιχεία, είναι τόσο ελαφριά που μπορείς να τα φοράς από το πρωί έως το βράδυ, χωρίς να αισθάνεσαι βάρος.

Εκείνο που τα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστά είναι η μοναδική μίξη χρωμάτων. Κάθε ζευγάρι σκουλαρίκια αποτελείται από χρώματα που πολλές φορές μπορεί να μοιάζουν αταίριαστα μεταξύ τους, ο τρόπος όμως που τα δουλεύει η Ναταλία, τα κάνει να δένουν αρμονικά.

Για την Ναταλία Ντέφα, η οποία διατηρούσε χρόνια εργαστήρι ζωγραφικής, η δημιουργικότητα είναι διέξοδος της και κάπως έτσι το καλοκαίρι του 2018 και αφού βίωσε ένα έντονο προσωπικό συναισθηματικό γεγονός, άρχισε να φτιάχνει τα δικά της σκουλαρίκια.

Αντλεί έμπνευση από από την σύγχρονη και κλασική τέχνη, ενώ φιλοσοφία τόσο της ίδιας όσο και του brand της είναι πως η τέχνη βρίσκεται παντού γύρω μας, μέσα μας και πάνω μας. Κάπως έτσι άλλωστε, λειτουργούν και τα σκουλαρίκια που σχεδιάζει και φτιάχνει. Σαν μικρά φορέσιμα έργα τέχνης, που μπορούν και αναδεικνύουν μια άλλη πλευρά του χαρακτήρα όσων τα φορούν.

Τα γεωμετρικά σχέδια αλλά και σχέδια που θυμίζουν λουλούδια, είναι αυτά που δεσπόζουν στην συλλογή που έχει δημιουργήσει η Ναταλία Ντέφα, με τα μεταλλικά στοιχεία να προσθέτουν μια αυστηρότητα, αλλά και ένα μοντέρνο άγγιγμα, που τα κάνει να ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στον ρομαντισμό και στον μινιμαλισμό.

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, ακόμα και με μια γρήγορη ματιά στην σελίδα του Natalia Ntefa Art & Jewellery, θα βρεις σίγουρα εκείνο το ζευγάρι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Άλλωστε, το όραμα της Ναταλίας Ντέφα είναι οι δημιουργίες της να απευθύνονται σε όλους, προσφέροντας χαρά και κουμπώνοντας παράλληλα στο προσωπικό στυλ του καθενός

 

Είτε τα φορέσεις το πρωί για να δώσεις χρώμα στο ντύσιμό σου, είτε το βράδι για να βγεις έξω με τις φίλες σου, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σταματήσουν να σε ρωτάνε, που αγόρασες τα σκουλαρίκα σου.

Περισσότερες πληροφορίες για το brand θα βρείτε εδώ