Categories: POPTRIVIA

8 λαχταριστά κέικ για να μυρίσει το σπίτι σου Κυριακή

Το κέικ δεν είναι για επιδόρπιο. Το κέικ είναι για όλες τις άλλες ώρες. Για τον πρώτο καφέ -ίσα-ίσα κάτι γλυκό για ν’ ανοίξει το μάτι- ή βούτηγμα στο γάλα των παιδιών, για το σνακ στο σχολείο ή το γραφείο, για τις απογευματινές “υπογλυκαιμίες” ή τις βραδινές λιγούρες. Το φρεσκοψημένο κέικ κάνει -με μαγικό τρόπο- το κάθε σπίτι να μυρίζει Κυριακή. Δες παρακάτω 8 κλασικές, αγαπημένες συνταγές για μαμαδίστικα κέικ, που μπορείς να φτιάξεις στη δική σου κουζίνα

Κέικ βανίλια

Δε χρειάζεται συστάσεις. Το απλό, νόστιμο, αφράτο, κλασικό κέικ βανίλια που αγάπησες όσο ήσουν παιδί και -αν είσαι σαν κι εμένα- θα αγαπάς για πάντα, είναι και θα είναι ο βασιλιάς των κέικ. Συνταγή εδώ.

Κέικ καρότου με γλάσο τυρί κρέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχω δοκιμάσει πολλά κέικ καρότου: σε ζαχαροπλαστεία, σε καφέ, σε σπίτια… Όμως αυτό της φωτογραφίας, είναι το πιο νόστιμο και το πιο ζουμερό που πέρασε απ’ ποτέ τα χείλη μου. Συνταγή εδώ.

Ζουμερό κέικ σοκολάτας

Είναι πανεύκολο στην παρασκευή του και ακαταμάχητο στη γεύση του. Είναι ένα κέικ σοκολάτας που θ’ αγαπήσεις, γιατί περιέχει 2 μυστικά που δεν έχεις ξαναδεί. Συνταγή εδώ.

Κέικ φουντουκιού με γλάσο πραλίνας

Αφράτο, ζουμερό κέικ με βελούδινο γλάσο πραλίνας. Εμπνευσμένο από τις παιδικές γεύσεις που αγαπήσαμε, αλλά ραφιναρισμένο για να μας ευχαριστεί σε όλες τις ηλικίες. Συνταγή εδώ.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο madameginger.com
madameginger.com