Categories: POPTRIVIA

10 γλυκές και αλμυρές συνταγές με φυστικοβούτυρο

Φυσικά και δεν μεγάλωσα με φυστικοβούτυρο! Είναι μια γεύση που μας ήρθε από μακριά και έμαθα τα τελευταία μόλις χρόνια. Και όχι απλώς την έμαθα, τη λάτρεψα. Πεθαίνω για φυστικοβούτυρο.  Ποτέ δε λείπει ένα βαζάκι απ’ το ντουλάπι μου (δε χρειάζεται ψυγείο). Το τρώω είτε -έτσι σκέτο- πάνω σε ψωμί, είτε μαγειρεύω με αυτό μπόλικες αλμυρές και γλυκές συνταγές. Δες παρακάτω ποιες είναι οι αγαπημένες μου.

Πανεύκολα μπισκότα με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα


Σε προκαλώ να φας μόνο ένα, σε προκαλώ! Σοκολατένια chips και φυστικοβούτυρο κάνουν αυτό το τραγανό μπισκότο να λιώνει στο στόμα. Συνταγή εδώ.

Τραγανές κοτομπουκιές με σως φυστικοβούτυρο


Θα ξεχάσεις μια για πάντα τις ετοιματζίδικες κοτομπουκιές. Κι αυτή πικάντικη σως με φυστικοβούτυρο θα γίνει η αγαπημένη σου. Με ή χωρίς κοτομπουκιές. Συνταγή εδώ.

Σάντουιτς με κεφτεδάκια και φυστικοβούτυρο


Ένα σάντουιτς τόσο εντυπωσιακό που νομίζεις ότι το είδες σε κάποιο καρτούν ή ίσως το ονειρεύτηκες…Ένα σάντουιτς υπερπαραγωγή: μόνο για τολμηρούς. Συνταγή εδώ.

Milkshake σοκολάτας με φιστικοβούτυρο


Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι μόλις 5. Όσα και τα λεπτά που θα μετρήσεις από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις μέχρι την ώρα που θα περνάει η πρώτη γουλιά του milkshake μέσα από το χοντρό, χρωματιστό καλαμάκι σου. Συνταγή εδώ.

Brownies με φιστικοβούτυρο


Είναι γλυκά και αλμυρά, τραγανά στην άκρη και ζουμερά μέσα. Το φυστικοβούτυρο έρχεται σε τέλεια αντίθεση με τη γλυκιά κουβερτούρα σε αυτά τα κολασμένα brownies. Συνταγή εδώ.

Ασιατική λαχανοσαλάτα με πορτοκάλι και σουσάμι


Ωπ, να και κάτι light! Μια λαχανοσαλάτα αλμυρή από τη σάλτσα σόγιας και το φυστικοβούτυρο, γλυκιά από το πορτοκάλι, τραγανή από τα φυστίκια και το σουσάμι και αρωματική από το  φρέσκο τζίντζερ και το σκόρδο. Συνταγή εδώ.

Vegan κέικ σοκολάτας με frosting φυστικοβούτυρο


Σε λίγο παραπάνω από μία ώρα θα κάθεται στον πάγκο της κουζίνας σου και θα σε καλεί να το φας, ένα υπέροχο, vegan κέικ σοκολάτας με φυστικοβούτυρο που πολύ πιθανό να μπει στα “top 3” αγαπημένα σου γλυκά. Συνταγή εδώ.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου και τις υπόλοιπες συνταγές στο madameginger.com
madameginger.com